Zobrazit přihlášovací formulář

ZDRAVÝ VÝVOJ MIMINKA již v těhotenství!!!

Administrace

ZDRAVÝ VÝVOJ MIMINKA již v těhotenství!!!

930 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
ČEKÁTE MIMIKO? ...dopřejte mu to nejlepší už v bříšku! BRAŇTE ZRANITELNÉ MIMINKO před chemicky vyráběnými vitamíny z lékárny!!! CHTĚJTE pro sebe i své miminko to NEJLEPŠÍ!!!! VYUŽIJTE JEDINEČNÉ MOŽNOSTI - OK Omegu 3 Complete! je to čistě přírodní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZDRAVÝ VÝVOJ MIMINKA již v těhotenství!!!

930 Kč
  • Popis zboží
ČEKÁTE MIMIKO? ...dopřejte mu to nejlepší už v bříšku! BRAŇTE ZRANITELNÉ MIMINKO před chemicky vyráběnými vitamíny z lékárny!!!

CHTĚJTE pro sebe i své miminko to NEJLEPŠÍ!!!!

VYUŽIJTE JEDINEČNÉ MOŽNOSTI - OK Omegu 3 Complete! je to čistě přírodní produkt bez jakékoliv chemie, s lahodnou chutí pomeranče =O)

Obsahuje omega 3 nenasycené mastné kyseliny, díky kterým VELMI PŘISPÍVÁ ke správnému VÝVOJI NERVOVÉHO SYSTÉMU miminka. Je dobré ji používat i po porodu, kdy maminkám mnohem lépe pomůže zvládnout stresové období šestinedělí, ale pomáhá i dál miminku, protože mozková tkáň se vyvíjí až do dvou let věku dítěte.

Dále obsahuje vitamíny A,E a D - velmi důležité pro pohybový aparát, a napomáhá tak i správnému vývoji pohybové soustavy miminka.

Navíc Omega 3 Complete velmi VÝRAZNĚ podpoří Vaši obranyschopnost, i Vašeho miminka, zamezí padání vlasů po porodu, lámaní nehtů a jiných problémů, které jsou způsobené hormonálními změnami v organismu ženy.

Balení 115 ml za 930 Kč. VYUŽIJTE MOŽNOSTI SLEVY při REGISTRACI (kterou se k ničemu nezavazujete!) - až 40% SLEVA!!

K objednávce ZDARMA informační letáčky a POŠTOVNÉ HRADÍM JÁ!!! Poradenství je samozřejmostí.
Petra Strmisková, nezávislý distributor 03-003016
  • 9. 6. 2019, 21:44

  • Zobrazení

    37

  • Oblíbené

    1

Kategorie