Zobrazit přihlášovací formulář

Maska TULEŇ suchá pleť, pružnost,krok v kosmetice

Administrace

Maska TULEŇ suchá pleť, pružnost,krok v kosmetice

65 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
Doprava: od 23 Kč
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Roztomilá přikládací pleťová maska TULEŇ (Dermal Xilix Seal Animal Aqua Moisture Mask) * maska pomáhá suché a hrubé pokožce obnovit pružnost a elasticitu. Díky komplexu peptidů a jedinečnému výtažku z rorýsích slin udržuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Maska TULEŇ suchá pleť, pružnost,krok v kosmetice

65 Kč
  • Popis zboží
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Roztomilá přikládací pleťová maska TULEŇ (Dermal Xilix Seal Animal Aqua Moisture Mask)
* maska pomáhá suché a hrubé pokožce obnovit pružnost a elasticitu. Díky komplexu peptidů a jedinečnému výtažku z rorýsích slin udržuje pleť pružnou a hydratovanou. Kyselina hyaluronová a ceramid-3 zanechají pokožku zdravou , čistou a v optimální kondici.
* nelekejte se rorýsích slin - byla jsem na prezentaci a právě rorýsí sliny jsou po slimácích, oslím mléku, koňském oleji obrovský hit v Koreji - tam využívají hodně věcí z přírody a přecijen jsou krůček před evropským trhem
* je velmi roztomilá - není to klasická přikládací maska s bílým povrchem, ale udělá roztomilý obličej a přítel, manžel či kamarádka se Vás nelekne :)
* jednoduché použití - jen se přiloží na odlíčený pleť a nechá 10-15 minut působit, klidně lze nechat i déle. Po sundání se nesmývá. Naopak zbylé esence lze rozetřít i na krk, dekolt.
* ostatní masky lištičku nebo pandu kdyžtak naleznete také u mne v albíčku
  • 30. 1. 2019, 23:18

  • Zobrazení

    109

  • Oblíbené

    0

Kategorie