Zobrazit přihlášovací formulář

Emulips forte - IDEÁLNÍ VÁHA -sleva+pošta ZDARMA

Administrace

Emulips forte - IDEÁLNÍ VÁHA -sleva+pošta ZDARMA

344 Kč 405 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15% Chcete zhubnout a nedaří se Vám to? Zapomeňte na drastické diety. S emulipsem forte zhubnete zdravě a natrvalo! Základem hubnutí je správně fungující metabolismus, proto tu máme emulips forte. Naučí Vaše tělo…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Emulips forte - IDEÁLNÍ VÁHA -sleva+pošta ZDARMA

344 Kč
  • Popis zboží
DOPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ - SLEVA 15%

Chcete zhubnout a nedaří se Vám to? Zapomeňte na drastické diety. S emulipsem forte zhubnete zdravě a natrvalo!

Základem hubnutí je správně fungující metabolismus, proto tu máme emulips forte. Naučí Vaše tělo správně zacházet s tuky, tím nastartuje Váš metabolismus a Vy začnete přirozeně a trvale hubnout. Navíc nebudete mít pocit plného žaludku, nafouklého břicha a budete se cítit výborně!
Navíc hubnutí je vysoce energeticky náročný proces, proto je velmi často provázeno únavou a i s tím Vám pomůže emulips forte. Budete se cítit skvěle a plní energie :-)

Emulips forte je 100% přírodní doplněk stravy, který napomáhá hubnutí, upravuje vyprazdňování, trávení, zažívání, napomáhá udržet správný tlak, cholesterol, výborně působí proti únavě, při nachlazení, horečkách atd.

1 balení = 100 dávek – vydrží AŽ NA 3 MĚSÍCE

Co je k hubnutí zapotřebí:
* užívat emulips 3x denně
* dodržovat pitný režim
* nedojídat se

Zde některé z výsledků spokojených zákazníků:

Emulips na pocit plného žaludku
Emulips jsem již užívat začala a mohu vám potvrdit že se po něm cítím i lépe.Už se necítím tak plná a nafouklá,a pozoruji i že mi to moje břicho oplasklo.A nepozoruji to jen já ale i můj manžel,který se chystá tyto kapky také vyzkoušet.Už jsem vyzkoušela spoustu léků a přípravků,ale mohu říci že s Emulipsem jsem velmi spokojená.Určitě ho doporučím i svým známým. (Vladimíra Z., České Budějovice)

Emulips pomáhá opravdu každému - i mužům!
S přípravkem Emulips forte mám velmi dobré zkušenosti= ztratil jsem na váze cca 8 kg a jím jen trochu zdravěji a cvičím...Jiné přípravky tak nefungovali... (Jaroslav K., Kyjov)

Emulips - hotový zázrak!
Zdravím,cítím se výborně,je to hotový zázrak!Za 5
  • 18. 2. 2020, 13:00

  • Zobrazení

    128

  • Oblíbené

    1

Kategorie