Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní bunda Reima-Tec Johkka - green, 140

Administrace

Zimní bunda Reima-Tec Johkka - green, 140

2 318 Kč 3 340 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Zimní bunda Johkka pro kluky s membránou Reimatec®, která zaručuje voděodolnost, větruodolnost i prodyšnost (odvádí vlhkost a pot od těla). Dalším funkčním parametrem tohoto materiálu je odolnost proti oděru, kterou zajisté maminky. Bunda má tištěné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 3. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní bunda Reima-Tec Johkka - green, 140

2 318 Kč
  • Popis zboží
Zimní bunda Johkka pro kluky s membránou Reimatec®, která zaručuje voděodolnost, větruodolnost i prodyšnost (odvádí vlhkost a pot od těla). Dalším funkčním parametrem tohoto materiálu je odolnost proti oděru, kterou zajisté maminky. Bunda má tištěné detaily na podšívce. Dále je opatřena odepínací kapucí, vnitřním štítkem na jméno, dvěma postranními kapsami na zip a vnitřní náprsní kapsou. Konce rukávů má nastavitelné pomocí manžet na suchý zip. Bunda je vybavena praktickým sněžným pásem, který zabrání vniknutí sněhu pod bundu při prvních lyžařských karambolech malých lyžařů nebo při rozdováděné koulovačce. Kapuce, límec a manžety jsou zevnitř podšity měkkým a příjemným materiálem. Bunda má malou kapsičku na spodním lemu bundy ve které je schovaná stahovací šňůrka, tak aby se nemohlo stát, že se dítě o něco gumičkou zachytne. Důležitým detailem této bundy jsou reflexní prvky, díky kterým je vaše ratolest dobře vidět za šera nebo při zhoršené viditelnosti. Jedná se o vrchní vrstvu v rámci systému Play Layers, do které lze vpínat další (střední) vpínací vrstvy, což umožňuje bundu použít v různých ročních obdobích. Jednotlivé vrstvy oblečení lze propojit druky rozmístěnými v unifikované vzdálenosti a vytvořit tak navzájem propojený systém oblečení, ve kterém se žádná vrstva nepříjemně neohrnuje. Materiál Reimatec se velmi lehce udržuje. Nečistoty stačí opláchnout pod tekoucí vodou nebo lehce otřít vlhkým hadříkem. Protože tento materiál velmi rychle schne i při pokojové teplotě, můžete bundu znovu mladému muži obléci již po velmi krátké době. Bundu Johkka můžete taktéž prát v pračce a sušit v sušičce, což ocení nejedna maminka.

Svrchní materiál: membrána Reimatec® 179.
Zateplení: 140g.
Nepromokavost: 10 000mm.
Prodyšnost: 5 000g/m2/24h.
Oděruodolnost: 25 00
  • Značka

    REIMA

  • Velikost

    140

  • Rozměry

    V nabídce: 140=10let. Rozměry: - délka rukávu od krku 69 cm, - rukav dole 49, - šířka pod pruramky 50x2, - délka (vzadu od krku) 63 cm.

  • 24. 9. 2018, 17:21

  • Zobrazení

    99

  • Oblíbené

    0

Kategorie