Zobrazit přihlášovací formulář

OK BETA+ - BEZBOLESTNÝ POHYB BEZ LÉKŮ A INJEKCÍ !

Administrace

OK BETA+ - BEZBOLESTNÝ POHYB BEZ LÉKŮ A INJEKCÍ !

1 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
DARUJTE SVÝM BLÍZKÝM ZDRAVÍ !! Maminku trápily léta potíže s klouby - měla bolesti, špatně se jí chodilo. Jedla léky na bolest, při zhoršení jí lékař ulevoval injekcemi. Vyzkoušela řadu nejrůznějších přípravků na klouby - bez výsledku. Už po prvních dnech…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 6. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

OK BETA+ - BEZBOLESTNÝ POHYB BEZ LÉKŮ A INJEKCÍ !

1 Kč
  • Popis zboží
DARUJTE SVÝM BLÍZKÝM ZDRAVÍ !! Maminku trápily léta potíže s klouby - měla bolesti, špatně se jí chodilo. Jedla léky na bolest, při zhoršení jí lékař ulevoval injekcemi. Vyzkoušela řadu nejrůznějších přípravků na klouby - bez výsledku. Už po prvních dnech užívání výrobku OK Beta+ bolesti ustaly. Je to už 10 měsíců a dodnes nepotřebovala léky ani injekce. OK Betu+ užívá každý den a je nadšená.
Jiří K., Brno

-je zdrojem organicky vázaného vápníku (Ca). Díky své unikátní vazbě má nejvyšší vstřebatelnost! OK Beta+ hraje pozitivní roli nejen ve zpevňování kostí, ale zároveň také v udržování acidobazické rovnováhy a účasti na svalové kontrakci, včetně srdeční činnosti. Kromě jiného také zabrání tvorbě ledvinových kamenů.
-dostane překyselený organismus zpět do normálu - nadměrná kyselost může vést k velmi vážným zdravotním problémům (únava, migrény, kožní onemocnění, alergie, zažívací problémy, revma, záněty kloubů, osteoporóza...).

Cena : 990,-

42,13 Euro

Celá ČR i SR.


MOŽNOST NÁKUPU SE SLEVOU AŽ 40%.
  • 29. 3. 2018, 22:58

  • Zobrazení

    76

  • Oblíbené

    0

Kategorie