Zobrazit přihlášovací formulář

RÝMY, NACHLAZENÍ, OSLABENÁ IMUNITA, CHŘIPKY....

Administrace

RÝMY, NACHLAZENÍ, OSLABENÁ IMUNITA, CHŘIPKY....

810 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 8 uživatelů
CHRAŇTE sebe a své DĚTI včas - POSILNĚTE jim IMUNITU.....MY UŽ SE CHŘIPEK NEBOJÍME - UŽÍVÁME OK ALFU+ a k lékaři chodíme jenom na preventivní prohlídky. Je ZIMA a to je doba, kdy je organismus náchylnější na různé druhy zánětů, proto je potřeba se zaměřit…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 6. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

RÝMY, NACHLAZENÍ, OSLABENÁ IMUNITA, CHŘIPKY....

810 Kč
  • Popis zboží
CHRAŇTE sebe a své DĚTI včas - POSILNĚTE jim IMUNITU.....MY UŽ SE CHŘIPEK NEBOJÍME - UŽÍVÁME OK ALFU+ a k lékaři chodíme jenom na preventivní prohlídky. Je ZIMA a to je doba, kdy je organismus náchylnější na různé druhy zánětů, proto je potřeba se zaměřit na prevenci a předejít tak nadměrnému užívání antibiotik.

Dcera pravidelně trpěla od podzimu až do jara stále se opakujícím kašlem, rýmou a nachlazením, které vždycky ustoupilo po různých kapkách z lékárny, ale bohužel vždy jen na chvilku. Občas musela využívat i antibiotika, ale problémy se stále vracely. Vloni na podzim jsem jí začala preventivně dávat OK Alfu+...1 lžičku denně. Ta působí protizánětlivě a navíc i posílí imunitu a obranyschopnost. Celou zimu byla bez problémů, dokonce jsme období chřipek zvládli bez antibiotik. OK Alfa+ je opravdu skvělá a na bylinky už nedám dopustit....a co víc, nemusíme už spoustu času trávit v čekárně u lékaře. Alena D.

POŠTOVNÉ A BALNÉ: ZDARMA
PORADENSTVÍ JE SAMOZŘEJMOSTÍ
  • 29. 3. 2018, 22:59

  • Zobrazení

    56

  • Oblíbené

    1

Kategorie