Zobrazit přihlášovací formulář

NEOCUBE ++ TURBOMAXI + CD NÁVOD ZDARMA ++SHLÉDNĚTĚ

Administrace

NEOCUBE ++ TURBOMAXI + CD NÁVOD ZDARMA ++SHLÉDNĚTĚ

1 830 Kč 1 950 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 100 Kč
NEOCUBE 10x10x10 ... JAKO DÁREK OD NÁS DOSTANETE CD S VIDEONÁVODY!! DODÁVÁME v látkovém pytlíčku FOTA: VYTVOŘENO V KANCELÁŘI Z CCA 500-1000 KOUSKŮ TĚCHTO KULIČEK Neocube se skládá z 1000 ks supersilných magnetických kuliček a to nám umožňuje vytvářet a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 2. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NEOCUBE ++ TURBOMAXI + CD NÁVOD ZDARMA ++SHLÉDNĚTĚ

1 830 Kč
  • Popis zboží
NEOCUBE 10x10x10 ... JAKO DÁREK OD NÁS DOSTANETE CD S VIDEONÁVODY!! DODÁVÁME v látkovém pytlíčku
FOTA: VYTVOŘENO V KANCELÁŘI Z CCA 500-1000 KOUSKŮ TĚCHTO KULIČEK
Neocube se skládá z 1000 ks supersilných magnetických kuliček a to nám umožňuje vytvářet a různě měnit neskutečné množství útvarů. Dá se říci, že Neocube je takový druh puzzle, kdy máte obrovské množství řešení. Neocube vám poskytne hodiny a hodiny zábavy, která nemá obdoby.
Neocube:perfektní jako hra,posiluje kreativitu,působí jako antistresový prostředek, zahání dlouhé chvíle,má opravdu významné naučné výhody. Jednoduchá hra s Neocube vede k lepším intuitivním znalostem geometrie a matematiky. Využití Neocube jako vzdělávacího nástroje v souvislosti s učebnicemi může být důsledkem lepšího porozumění geometrie, jak po stránce praktické tak po stránce teoretické.
VAROVÁNÍ:Tento výrobek není určen pro děti mladší osmi let! Výrobek obsahuje malé části, které mohou být škodlivé. Spolknutí kuliček může mít nedozírné následky. V tomto případě neprodleně vyhledejte lékaře.
Síla magnetu v Neocube může poškodit nebo dokonce zničit některé elektronické zařízení. Proto jej nikdy nepokládejte blízko elektronických zařízení.
Silné magnety mohou dokonce poškodit elektronické lékařské zařízení. Magnety nepokládejte v blízkosti kreditních karet, počítačů či nosičů dat.
Pokud se kovový plášt vytratí, přestaňte Neocube používat. Jedná se o preventivní opatření. NdFeB, který je součásti neocube je relativně nový druh a účinky dlouhodobého přímého kontaktu s pokožkou nejsou známy.
DOPORUČUJEME: udržovat kuličky v čistotě (pokud se ušpiní doporučujeme lehce vyčistit hadříkem),neroztrhávat kuličky prudkým pohybem,nevystavovat vysokým teplotám
  • Značka

    NEOMAG

  • Velikost

    XXXL

  • 5. 7. 2018, 12:30

  • Zobrazení

    81

  • Oblíbené

    0

Kategorie