Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Puppy Potty Pad toaleta pro psy @@@

Administrace

@@@ Puppy Potty Pad toaleta pro psy @@@

269 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 30 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Milujete všechny zvířátka, ale nejraději ze všeho máte psí mazlíčky? Rádi byste si jednoho takového pořídili, ale bydlíte v panelovém domě a máte strach, že po dobu, co budete v práci, vám to tam váš mazlíček zaneřádí?…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Puppy Potty Pad toaleta pro psy @@@

269 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!!

Milujete všechny zvířátka, ale nejraději ze všeho máte psí mazlíčky? Rádi byste si jednoho takového pořídili, ale bydlíte v panelovém domě a máte strach, že po dobu, co budete v práci, vám to tam váš mazlíček zaneřádí? Nezaneřádí! S touto praktickou domácí toaletou se to rozhodně nestane! Váš miláček bude moct vykonat potřebu kdykoli bude chtít. Ideální pomocník do bytu, kdy vy jste celý den v práci a nemůžete s ním dojít ani na chvilku ven. Byt bude neustále udržovaný v čistotě a nestane se tak, že byste někde našli něco, co jste rozhodně najít nechtěli.

Domácí toaleta je nejvhodnější pro malá štěňátka, která na ní budou už od malička zvyklá. Toaleta navíc obsahuje organické rozpouštědlo, které psy přitahuje, a ti se tak lépe učí chodit na jedno místo. Nezoufejte, pokud to nepůjde hned, vše chce chviličku čas a trpělivost. Až si váš mazlíček zvykne ji používat, bude to pro vás oba hračka.

Domácí toaleta má celkem tři vrstvy, kdy první je propustná tráva, která má antimikrobiální schopnosti. Ve druhé vrstvě je plastová mřížka, která zamezuje vlhnutí trávy. A třetí je plastová nádoba na udržení až 3 litrů tekutin.

Psí toaleta má 3 vrstvy:

1. měkká antibakteriální tráva
2. speciální mřížka
3. záchytná nádobka

Obsah balení:

1x Puppy Potty Pad domácí toaleta

Technická specifikace:

Obsahuje antimikrobiální trávu, která odolává zápachům
Toaleta je vhodná pro používání uvnitř bytu nebo na terase
Jednoduchá údržba pomocí mýdlové vody

Materiál: plast

Rozměry toalety: 47 x 34 x 6 cm
  • 26. 5. 2020, 21:38

  • Zobrazení

    563

  • Oblíbené

    1

Kategorie