Zobrazit přihlášovací formulář

♥POŠTA, BALENÍ ROSTLIN - aktualizace

Administrace

♥POŠTA, BALENÍ ROSTLIN - aktualizace

Doposud žádný zájemce
- JAK BALÍME A POSÍLÁME ROSTLINY A KEŘE - V každém případě je vždy nejlepší OSOBNÍ ODBĚR po domluvě na místě denně 7 km od okruhu Prahy na jih v Kostelci u Křížků, vedle Kamenice u Prahy. Můžete si rostlinu vybrat a když je, tak získat i čerstvou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

♥POŠTA, BALENÍ ROSTLIN - aktualizace

Koupit
- JAK BALÍME A POSÍLÁME ROSTLINY A KEŘE -

V každém případě je vždy nejlepší OSOBNÍ ODBĚR po domluvě na místě denně 7 km od okruhu Prahy na jih v Kostelci u Křížků, vedle Kamenice u Prahy. Můžete si rostlinu vybrat a když je, tak získat i čerstvou zeminu - černozem, vytvořenou z kompostu, pomocí žížal. Případně přírodní hnojivo podle starých klášterních receptur.
U keřů k odběru připravuji kořenový bal se zeminou v plastovém pytli, bez květináče.

DOPRAVA: Posílám pouze v pondělí a úterý, aby rostliny nezůstaly přes víkend kdesi v depu, protože ani pošta ani dopravci negarantují dobu dodání.

♥Rostliny do cca 90 cm (balík max do 100 cm) buď na výdejní místo, kde pozor u výběru Boxů, větší rostliny nad 50 cm se tam nevejdou (Box Zásilkovny má max vel. 60 cm).

♥ Keře kromě osobního předání jdou poslat pouze DOPRAVCI. Vždy se musí kalkulovat aktuální cena podle velikosti a váhy. Platí pouze pro rostliny a menší stromky a keříky, které se vejdou do běžné větší krabice, která je podmínkou dnes již všech dopravců. Co se do krabic nevejde, pouze osobně.

♥ SEMENA můžu poslat buď poštou obyčejně na Vaše riziko za 35 Kč nebo Zásilkovnou za 80 Kč.

***VŠECHNY NAŠE ROSTLINY JSOU PĚSTOVÁNY ČISTĚ PŘÍRODNĚ, BEZ CHEMIE, BEZ CHLORU A HLAVNĚ BEZ REGULÁTORŮ RŮSTU, KTERÉ NEMILE ZASKOČÍ KAŽDÉHO U BĚŽNĚ KUPOVANÝCH ROSTLIN, RŮZNÝMI PROBLÉMY ROSTLIN***
  • 14. 4. 2024, 23:48

  • Zobrazení

    1 830

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

♥ POSÍLÁNÍ A BALENÍ ROSTLIN - aktualizace
RŮŽE malé bílé mnohočetné voňavé květy - keř
PŘÍSAVNÍK PĚTIPRSTÝ, velký, letitý strom
9x sazenice a 4x keř MALINÍK sladkoplodý
PŘÍVĚŠEK PALIČKOVANÁ KRAJKA hand made

Kategorie