Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ SAUNOVACÍ KALHOTY, SIBOTE SHORT XXL @@@

Administrace

@@@ SAUNOVACÍ KALHOTY, SIBOTE SHORT XXL @@@

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 31 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : XXL !!! SIBOTE SPORTING GOODS - černá barva. Elegantní sportovní kraťasy (šortky). Jsou vyrobené z odolné, pohodlné a velmi měkké polyamidové látky - neoprén, tlouštky cca 2,0 mm, která je adaptabilní ve všech směrech. Snadno…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ SAUNOVACÍ KALHOTY, SIBOTE SHORT XXL @@@

199 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : XXL !!! SIBOTE SPORTING GOODS - černá barva. Elegantní sportovní kraťasy (šortky). Jsou vyrobené z odolné, pohodlné a velmi měkké polyamidové látky - neoprén, tlouštky cca 2,0 mm, která je adaptabilní ve všech směrech. Snadno pratelná, stačí jen vymáchat ve vlažné vodě a nechat uschnout. Formuje pas, boky a stehna najednou předchází a uvolňuje bolesti svalů, zatímco udržuje třísla a stehenní svaly v teple. Jsou pohodlné, je možné je obléknout i pod oblečení. Velmi snadné k oblékání pomocí pevného nylonového postranního uzávěru, navíc jde vrchní díl regulovat pomocí suchého zipu. Zvyšuje pocení při cvičení nebo relaxaci a pomáhá odstraňovat objemné partie kolem pasu. Ideální pro joggging, aerobik, lyžování, surfing, jetski atd. Upozornění : v případě, že se objeví při používání tohoto výrobku anaphylaxe, již jej nepoužívejte. Nedoporučuje se je používat ani při spaní. Instrukce k praní: perte ručně ve studené vodě a mýdlem. Pořádně vymáchejte a nechte vysušit při pokojové teplotě. Neždímejte ani neperte v pračce. Baleno v krabici.
  • Velikost

    XXL

  • Rozměry

    ŠÍŘKA VRCHNÍHO DÍLU (celkový objem) : 78 cm. CELKOVÁ DÉLKA : 50 cm. DÉLKA PŘEDNÍHO SEDU : 38 cm. DÉLKA NOHAVICE OD ROZKROKU : 19 cm. MAXIMÁLNÍ NATÁHNUTÍ ŠÍŘE NEOPRENOVÝCH ŠORTEK : + 10 cm až 15 cm.

  • 15. 11. 2019, 22:51

  • Zobrazení

    551

  • Oblíbené

    1

Kategorie