Zobrazit přihlášovací formulář

Magformers Super - čtverce - velké - 12 ks

Administrace

Magformers Super - čtverce - velké - 12 ks

1 089 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 60 Kč
Sada MAGFORMERS Super-čtverce obsahuje 12 ks různobarevných magnetických velkých čtverců z řady „SUPERMAGFORMERS“, které byly doposud součástí klasického dárkového balení stavebnice Supermagformers-30. SUPER-čtverce jsou 4x větší, než klasické čtverce…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Magformers Super - čtverce - velké - 12 ks

1 089 Kč
  • Popis zboží
Sada MAGFORMERS Super-čtverce obsahuje 12 ks různobarevných magnetických velkých čtverců z řady „SUPERMAGFORMERS“, které byly doposud součástí klasického dárkového balení stavebnice Supermagformers-30.
SUPER-čtverce jsou 4x větší, než klasické čtverce Magformers. Stejně jako u ostatních velkobalení jsou i „Super-čtverce“ dodávány v balení po 12 ks v plnobarevném duhovém spektru (provedení „Rainbow“).
Velkému počtu neodymových magnetů na jeden dílek odpovídá i cena Supermagformers dílků. Můžete z nich snadno a rychle tvořit poměrně objemné stavby a jsou tedy vhodné pro školky a dětské herny. Velmi oblíbené jsou pro mladší předškolní děti, pro které je manipulace s velkými dílky snazší. Super-čtverce i Super-trojúhelníky lze volně kombinovat i se všemi klasickými dílky MAGFORMERS.
Super-čtverce a Super-trojúhelníky jsou rovněž součástí kombinovaných sestav Master box a Jumbo box.
  • 21. 11. 2019, 13:03

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Kategorie