Zobrazit přihlášovací formulář

Pikant MALÝ - 13 dílů

Administrace

Pikant MALÝ - 13 dílů

703 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Pikant je název pro nové balení menšího počtu „exotických“ dílků, kterými si můžete zajímavě „dokořenit“ již zakoupenou základní sadu MAGFORMERS, která obsahuje převážně (anebo pouze) tvary základní, ...tedy čtverce a trojúhelníky. Tato sada obsahuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pikant MALÝ - 13 dílů

703 Kč
  • Popis zboží
Pikant je název pro nové balení menšího počtu „exotických“ dílků, kterými si můžete zajímavě „dokořenit“ již zakoupenou základní sadu MAGFORMERS, která obsahuje převážně (anebo pouze) tvary základní, ...tedy čtverce a trojúhelníky.

Tato sada obsahuje 13 dílků:
2 kosočtverce
4 vysoké trojúhelníky
2 pětiúhelníky
2 lichoběžníky
2 obdélníky
1 šestiúhelník

Vycházíme tímto vstříc přání mnoha rodičů, kteří by chtěli přidáním nových tvarů do stavebnice dětem již tak velmi oblíbenou hračku zpestřit o zcela nové konstrukční prvky a přitom považují za zbytečné nakupovat od každého tvaru rovnou 12ks, což je běžný minimální počet dílků v klasickém balení dílků ve folii.
Řada PIKANT se snaží nabídnout kombinaci menšího počtu dílků od více druhů v co nejšikovnějším poměru, neboť obsah těchto balení vychází z dlouhodobých zkušeností s frekvencí využitelnosti jednotlivých tvarů v praxi.
Dílky se dodávají v pestré barevné škále uložené do velkých odolných zipových sáčků s etiketou.
  • 21. 11. 2019, 13:06

  • Zobrazení

    62

  • Oblíbené

    0

Kategorie