Zobrazit přihlášovací formulář

ZELENÁ dětská oboustranná deka krokodýl 80x100 cm

Administrace

ZELENÁ dětská oboustranná deka krokodýl 80x100 cm

449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 16 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
... měkoučká deka, která je příjemná na dotek. Utkaná z udržitelně pěstované bavlny – odolného materiálu bez obsahu škodlivých látek. Skvěle se hodí pro vaše dítě, když je čas spát. Jemná, prošívaná deka, která je příjemná na dotek – perfektní na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZELENÁ dětská oboustranná deka krokodýl 80x100 cm

449 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... měkoučká deka, která je příjemná na dotek. Utkaná z udržitelně pěstované bavlny – odolného materiálu bez obsahu škodlivých látek. Skvěle se hodí pro vaše dítě, když je čas spát. Jemná, prošívaná deka, která je příjemná na dotek – perfektní na přikrytí vašeho dítěte, když přijde čas na krátký odpočinek. Vyrobeno ze 100% udržitelné bavlny, přírodního a odolného materiálu, který se s každým vypráním stává měkčím. Tuto velice zdařilou deku můžete snadno složit, zabalit do tašky a vzít s sebou na výlet. Měkký a hladký povrch je odolný a neobsahuje žádné nebezpečné chemikálie, včetně ftalátů, které by mohly poškodit pokožku nebo zdraví Vašeho dítěte. Bezpečná volba pro vaše miminko i pro životní prostředí. Doporučujeme pro děti od narození. Snadná údržba, je možno prát v pračce na 40°C. Lze sušit v sušičce při nízké teplotě. Nové, originálně balené zboží. IHNED K ODESLÁNÍ !

*********************************

MATERIÁL:
100% bavlna

*********************************
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Délka: 100 cm. Šířka: 80 cm.

  • 26. 2. 2022, 23:39

  • Zobrazení

    1 170

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krémově bílý pléd / deka 70 x 90 cm

Kategorie