Zobrazit přihlášovací formulář

CORAL FLEECE,FLÍZ - SYTÁ RŮŽOVÁ

Administrace

CORAL FLEECE,FLÍZ - SYTÁ RŮŽOVÁ

139 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 56 uživatelů
Doprava: od 60 Kč
POSLEDNÍ 0,88m CORAL FLEECE - oboustranný materiál, který má skvělé termoizolační vlastnosti! Je hřejivý, jemný a velmi příjemný na dotek - takový mazlíček, kterého nebudete chtít dát z ruky! Snadno se udržuje, v pračce můžete prát až na 40°C, je rychle…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 8. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CORAL FLEECE,FLÍZ - SYTÁ RŮŽOVÁ

139 Kč
  • Popis zboží
POSLEDNÍ 0,88m
CORAL FLEECE - oboustranný materiál, který má skvělé termoizolační vlastnosti! Je hřejivý, jemný a velmi příjemný na dotek - takový mazlíček, kterého nebudete chtít dát z ruky! Snadno se udržuje, v pračce můžete prát až na 40°C, je rychle schnoucí. Coral nežmolkuje a pokud budete dodržovat pokyny údržby, vydží Vám dlouho beze změny.
Materiál byl testován a splňuje požadavky v ČR i pro děti do 3 let.
Využití: mikiny, bundy, vesty, čepice, šály, rukavičky, ale i župany, rychlozavinovačky a jiné věcičky pro vaše dětičky. Výborný je také na teplé prostěradlo, deku, přehoz, nebo dečku do kočárku! Také na výrobky pro Vaše zvířecí mazlíčky je tento materiál vhodný.
Cena je za 1m, objednat můžete od 10cm, vždy po celých 10cm.
Šíře je 150 -160cm
Gramáž 300g/m2
Složení 100% Pes.
Materiál nežehlit, nebělit, nesušit v sušičce a nepoužívat aviváž!!!
K nabízeným materiálům můžete objednat i kvalitní nitě Hagal, návin 1000m za 22,-Kč kus. Jsou vhodné jak na domácí, tak i na průmyslové stroje.
Nabízím také materiál Lama /welsoft, medvídek/, který má narozdíl od Coralu větší šíři, delší chlup, je nadýchanější, proto má nižší gramáž. Najdete v albu Lama různé barvy.
  • 10. 10. 2018, 10:21

  • Zobrazení

    562

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie