Zobrazit přihlášovací formulář

STŘÍBRNÝ PRSTEN S BROUŠENÝM KAMENEM AKVAMARIN PUNC

Administrace

STŘÍBRNÝ PRSTEN S BROUŠENÝM KAMENEM AKVAMARIN PUNC

350 Kč 590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 80 Kč
♥PRODÁNO♥ Nabízím masívní a zároveň něžný STŘÍBRNÝ PRSTEN S LÉČIVÝM BROUŠENÝM KAMENEM AKVAMARIN, S PUNCEM 925. V prstenu je přírodní krystal Akvamarínu ve světle modrém odstínu. Šperkařská velikost 56. Prsten je nošený, bez funkční vady. ♥ŠPERK S…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

STŘÍBRNÝ PRSTEN S BROUŠENÝM KAMENEM AKVAMARIN PUNC

350 Kč
  • Popis zboží
♥PRODÁNO♥ Nabízím masívní a zároveň něžný STŘÍBRNÝ PRSTEN S LÉČIVÝM BROUŠENÝM KAMENEM AKVAMARIN, S PUNCEM 925. V prstenu je přírodní krystal Akvamarínu ve světle modrém odstínu. Šperkařská velikost 56.
Prsten je nošený, bez funkční vady.

♥ŠPERK S AKVAMARÍNEM SE KUPUJE HLAVNĚ K LÉČENÍ OČÍ I ŘEČI NEBO JAKO ZÁSNUBNÍ PRSTEN PRO ŠŤASTNÉ MANŽELSTVÍ♥

Akvamarín je pojmenován podle slova Aqua neboli voda, s níž je nerozlučně spjat svou barvou. Patří do skupiny drahých kamenů Berylů.

- Akvamarín je LÉČIVÝ KÁMEN, přikládáním krystalů Akvamarínu na oční víčka se posilují oči a bystří zrak. Jeho léčivé vlastnosti jsou známy již od pradávna, například již ve 14. století se lidé snažili jeho léčivých schopností využít a z akvamarínu brousili čočky na čtení textu i do nového vynálezu - brýlí.

- Jeho světle modrá barva je barvou čistoty, věrnosti a naděje, proto je šperk s Akvamarínem tradičním dárkem jako zásnubní prsten pro milovanou ženu, neboť předvídá šťastné manželství. Tiší vnitřní bouře, agresi a hněv a vnáší světlo do naší mysli i hrdla. Už mořeplavci vždy věřili, že akvamarín dokáže utišit bouři na moři a neklidné vlny.

- Akvamarín nám pomáhá jasně a čistě se vyjadřovat. V tělesné rovině pomáhá zmírňovat astma, kašel a záněty horních dýchacích cest. Při těchto problémech a při problémech v řečovém centru nosíme náhrdelník či přívěsek z akvamarínu co nejblíže krku.

Očista kamene - Akvamarín rozhodně nenabíjíme na slunci, neboť na přímých paprscích slunce ztrácí barvu. Nabíjíme na křišťálové drúzce a tu pak čistíme pod proudem vody a nabíjíme na slunci.

♥Možnost OSOBNÍHO PŘEDÁNÍ po domluvě v Praze na Budějovické (cca 1x týdně), nebo u Kamenice u Prahy (denně).
  • Velikost

    56

  • Rozměry

    vnitřní průměr 1,8 cm

  • 11. 7. 2020, 13:56

  • Zobrazení

    357

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

PROTĚŽ ALPSKÁ SUŠENÁ
PŘÍVĚŠEK PALIČKOVANÁ KRAJKA hand made

Kategorie