Zobrazit přihlášovací formulář

Oblíbená hra PIŠKVORKY nejen na zahradu :-)

Administrace

Oblíbená hra PIŠKVORKY nejen na zahradu :-)

3 999 Kč 4 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Zahradní hra Mega 4 in line je zábavná logická venkovní hra pro celou rodinu. Hrát ji může 2 a více hráčů a cílem hry je sestavit řadu koleček své barvy, podobně jako třeba u piškvorek. Stačí jen zvolit správnou taktiku, vhodit kolečko do přihrádky,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Oblíbená hra PIŠKVORKY nejen na zahradu :-)

3 999 Kč
  • Popis zboží
Zahradní hra Mega 4 in line je zábavná logická venkovní hra pro celou rodinu. Hrát ji může 2 a více hráčů a cílem hry je sestavit řadu koleček své barvy, podobně jako třeba u piškvorek. Stačí jen zvolit správnou taktiku, vhodit kolečko do přihrádky, sestavit řadu a vítězství je Vaše. Mega 4 in line je ideální pro pořádání turnajů a šampionátů v této oblíbené hře. Hra je kvalitně provedená a je barvena barvami, které jsou odolné proti povětrnostním podmínkám, takže zůstávají stále krásně syté a zářivé. Tato zahradní hra se lehce sestavuje i skládá a užívat si ji můžete nejenom venku na zahradě, ale i doma. Je vhodná pro děti od 3 let a zaručí celé rodině výbornou zábavu na čerstvém vzduchu.
Zahradní hra Mega 4 in line
Parametry a specifikace:

Rozměry:
122 x 57 x 117 cm (délka x šířka x výška)

Hmotnost:
16 kg

Počet hráčů:
2 a více

Doporučený věk:
3+

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.
  • Značka

    FEBER

  • Velikost

    110

  • 27. 6. 2019, 22:40

  • Zobrazení

    117

  • Oblíbené

    0

Kategorie