Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherný romantický kostkovaný top

Administrace

Nádherný romantický kostkovaný top

139 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Nádherný romantický kostkovaný topík. . Pěkný kousek k sukni, ke kalhotům.. Topík byl nošený, nicméně je pořád v celkem dobrém stavu...Na fotečkách nevynikne, ve skutečnosti je mnohem hezčí.. Délka ramínek se dá regulovat, vzadu kolem průramků je pod prsy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádherný romantický kostkovaný top

139 Kč
  • Popis zboží
Nádherný romantický kostkovaný topík. . Pěkný kousek k sukni, ke kalhotům.. Topík byl nošený, nicméně je pořád v celkem dobrém stavu...Na fotečkách nevynikne, ve skutečnosti je mnohem hezčí.. Délka ramínek se dá regulovat, vzadu kolem průramků je pod prsy je topík do gumy..Materiál 100% bavlna.. Občas může být povytažena nějaká ta nitka, nebo párlý šev, není to nic, co by nespravila jehla s nití..
Velikost uvedena 40, pro jistotu přidávám míry, tak maminky měřte: průramky 2x 48 cm, šířka v těle pod prsy 2x 40 cm, šířka v těle 2x 53cm, celková délka od průramků 40cm.....
Maminky v případě potřeby není problém počkat s platbou do mateřské ....
Ráda bych maminky upozornila, že se jedná o zboží, které je přepravováno na paletách, takže může být pomačkané, umouněné přepravou, nic co by pračka a žehlička nedaly do super stavu.
Tento účet je propojený s účtem, který má ID 408198, oba účty jsou vlastněny stejnou osobou. Je možnost objednávat věci u obou účtů a ušetřit tak za poštovné.
  • Značka

    DOVOZ

  • Velikost

    40

  • 19. 6. 2018, 21:15

  • Zobrazení

    53

  • Oblíbené

    0

Kategorie