Zobrazit přihlášovací formulář

4x pěkné tričko - cena za kus

Administrace

4x pěkné tričko - cena za kus

50 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
1. První tričko je George, je červené s pruhovanými rukávky. Na předním díle je žlutý medvídek a na zadním díle je medvídek zezadu. Délka trička je 33cm, šířka je 32cm a rukáv od krku je 37cm. Tričko má jen sem tam pidi žmoleček, jinak je stále v super…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x pěkné tričko - cena za kus

50 Kč
  • Popis zboží
1. První tričko je George, je červené s pruhovanými rukávky. Na předním díle je žlutý medvídek a na zadním díle je medvídek zezadu. Délka trička je 33cm, šířka je 32cm a rukáv od krku je 37cm. Tričko má jen sem tam pidi žmoleček, jinak je stále v super stavu. CENA je 50,- Kč.

2. Druhé tričko je Mothercare, barva je růžová a na předním díle je veliký nápis "I love daddy" (Miluju tatínka" :-). JIŽ JE PRODANÉ!!!

3. Třetí tričko je George, barva je tmavě růžová v kombinaci se světle růžovou. Na předním díle je veliký nápis "This little angel ROCK´S" (tento malý anděl má rád ROCK). Délka trička je 28cm, šířka je 27cm a rukáv od krku je 37cm. Tričko má žmolečky od praní, jinak je bez vad. CENA je 50,- Kč.

4. Čtvrté tričko je TCM (Tchibo) a je pruhované. U spodního okraje je aplikace kytičky. Délka trička je 33cm, šířka je 31cm a rukáv od krku je 36cm. Tričko má lehoulince žmolečky od praní, jinak je bez vad. CENA je 40,- Kč.

5. Páté tričko je Disney a je světle růžové. Na předním díle jsou 3 aplikce - Medvídek Pooh, Ijáček a Prasátko. Délka trička je 34cm, šířka je 34cm a rukáv od krku je 34cm. Tričko má trochu víc žmolečky od praní, jinak je bez vad. CENA je 50,- Kč.
  • 26. 9. 2021, 20:17

  • Zobrazení

    160

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

N.o.v.é. slim rifle
32
TALLY WEIJL

N.o.v.é. slim rifle

Bílé slim rifle - 1x použité
2 knihy - ceny v textu
Růžové tričko s baletkou
Krásné světle hnědé sako - super stav

Kategorie