Zobrazit přihlášovací formulář

Hrazda - Dřevěná na laně s kruhy (Legler)

Administrace

Hrazda - Dřevěná na laně s kruhy (Legler)

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Dřevěná hrazda na cvičení doma nebo na zahradě. Hrazda je dlouhá 45cm a má průměr 3,5cm. Hrazda má ve spodní částí dva "kruhy" (cca 15x14cm). Ideální kombinace závěsné hrazdy s houpacími kruhy. Kruhy jsou z pevného plastu. Splňuje všechny normy EU. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hrazda - Dřevěná na laně s kruhy (Legler)

399 Kč
  • Popis zboží
Dřevěná hrazda na cvičení doma nebo na zahradě. Hrazda je dlouhá 45cm a má průměr 3,5cm. Hrazda má ve spodní částí dva "kruhy" (cca 15x14cm). Ideální kombinace závěsné hrazdy s houpacími kruhy. Kruhy jsou z pevného plastu.

Splňuje všechny normy EU.



Pod německou značkou Legler OHG jsou zastoupeny dřevěné hračky, dřevěné výrobky a dekorační předměty. Dřevěné hračky se zaměřují na didaktický a motorický rozvoj dítěte. Legler OHG působí na trhu v Evropě od roku 1988 a klade velký důraz vedle vysoké kvality také na bezpečnost. Všechny hračky jsou vyráběny podle evropské normy o bezpečnosti hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuté pro dřevěné hračky a jsou odolné proti slinám dítěte. Dřevo, které se používá na výrobu hraček, většinou pochází od společností podnikajících v oblasti zalesňování nebo opětovného zalesnění.
  • Značka

    LEGLER

  • Rozměry

    Dřevěná hrazda s kruhy. Délka hrazdy: 45cm Lana: 170cm Nosnost: 70kg

  • 12. 5. 2022, 9:36

  • Zobrazení

    293

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie