Zobrazit přihlášovací formulář

Zlatý levandulový sáček s andělským pohledem

Administrace

Zlatý levandulový sáček s andělským pohledem

49 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 45 Kč
v tmavě zlatém organzovém sáčku je sušený květ levandule. Sáček je ozdoben dřevěným srdíčkem s motivem andělíčka a mašličkou. Okraje srdíčka jsou patinovány zlatou barvou. Srdíčka se mohou v detailu trochu lišit, záleží na dostupnosti andělíčků, v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 4. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zlatý levandulový sáček s andělským pohledem

49 Kč
  • Popis zboží
v tmavě zlatém organzovém sáčku je sušený květ levandule. Sáček je ozdoben dřevěným srdíčkem s motivem andělíčka a mašličkou. Okraje srdíčka jsou patinovány zlatou barvou. Srdíčka se mohou v detailu trochu lišit, záleží na dostupnosti andělíčků, v případě objednávky více kusů dělám mix

Je to milá pozornost pro Vaše blízké - pro štěstí:-)
Sáček lze zavěsit např. do skříně, kterou Vám nádherně provoní. Levandule působí též proti molům. Podporuje zdravý a klidný spánek.
Sáček s levandulí má rozměr na výšku 13 cm, šířku 9 cm., ca 15g. Cena za kus.

Levandule krásně voní a má romantickou světle fialovou barvu a tak není divu, že se jí mnoho párů vybere pro svou svatbu . Např. i William a Kate ji měli ve svůj svatební den součástí květinové výzdoby. Levandule je symbolem oddanosti a štěstí.
Organzové sáčky s levandulí mohou být součástí slavnostní tabule, potom si mohou hosté odnést domů na památku na Svatební den s vůní levandule a dát si je pod polštář nebo do šatníku a vždy zavzpomínat.

V nabídce mám levandulové sáčky s jinými motivy andělíčků , ale i andělské ozdoby,....
  • 5. 11. 2017, 12:33

  • Zobrazení

    60

  • Oblíbené

    0

Kategorie