Zobrazit přihlášovací formulář

Pěkné černé šaty zn. CACHE CACHE..

Administrace

Pěkné černé šaty zn. CACHE CACHE..

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Pěkné černé šaty zn. CACHE CACHE.. Šaty jsou nové, s visačkou, vhodné i jako dárek.. Parádní kousek na vrstvení oděvů, ale lze je nosit i samostatně.. Šaty se vpředu zapínají na knoflíky, vpředu dole 2 kapsy, vzadu kolem v úrovni pasu s možností vázání...…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pěkné černé šaty zn. CACHE CACHE..

499 Kč
  • Popis zboží
Pěkné černé šaty zn. CACHE CACHE.. Šaty jsou nové, s visačkou, vhodné i jako dárek.. Parádní kousek na vrstvení oděvů, ale lze je nosit i samostatně.. Šaty se vpředu zapínají na knoflíky, vpředu dole 2 kapsy, vzadu kolem v úrovni pasu s možností vázání... Materiál není uveden, tipuji na bavlnu..
Velikost uvedena 40, pro jistotu přidávám míry, tak maminky měřte: průramky 2x 48cm, pas 2x 40cm, boky 2x 51cm, celková délka 89cm..
Maminky v případě potřeby není problém počkat s platbou do mateřské ....
Ráda bych maminky upozornila, že se jedná o zboží, které je přepravováno na paletách, takže může být pomačkané, umouněné přepravou, nic co by pračka a žehlička nedaly do super stavu.
Tento účet je propojený s účtem, který má ID 408198, oba účty jsou vlastněny stejnou osobou. Je možnost objednávat věci u obou účtů a ušetřit tak za poštovné.
  • 30. 10. 2020, 20:57

  • Zobrazení

    209

  • Oblíbené

    0

Kategorie