Zobrazit přihlášovací formulář

Dřevěná dvojí postel z masivu Duo-Perfect 90chalup

Administrace

Dřevěná dvojí postel z masivu Duo-Perfect 90chalup

13 101 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 1 200 Kč
Praktická dřevěná dvojí postel z masivu Duo Perfect chalup, materiál dvojí postele je masivní dřevo borovice. Dřevěná rozkládací dvojí postel je zhotovená formou dvou lůžek. Vrchní pevné lůžko a dolní lůžko s úložným prostorem. Dolní lůžko je na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dřevěná dvojí postel z masivu Duo-Perfect 90chalup

13 101 Kč
Koupit
Praktická dřevěná dvojí postel z masivu Duo Perfect chalup, materiál dvojí postele je masivní dřevo borovice. Dřevěná rozkládací dvojí postel je zhotovená formou dvou lůžek. Vrchní pevné lůžko a dolní lůžko s úložným prostorem. Dolní lůžko je na pojízdných kolečkách, velmi praktické pro menší prostory. Úložný prostor u dolního lůžka vybaven odklápěcím mechanizmem. Dolní část úložného prostoru je vyhotovena ze sololitové desky, spojené masivními dřevěnými laťovkami. Postele při rozložení mají každé jinou výšku. Dřevěná rozkládací dvojí postel se dodává včetně roštu, včetně matraci s polyuretanově pěny o tloušťce 10 cm, s úložným prostorem, tloušťka nožiček 35 mm, šířka 110 mm, rozměr postele 90x200, výška dolní postele 31 cm, vrchní 58 cm, výška čela 83 cm cm. Dřevěnou dvojí lůžkovou postel je možné vybrat v jiných barevných odstínech a v jiné šířce, více níže. Dopravu zajistíme po cele ČR.

Je možné moření postele do níže uvedených odstínu za doplatek +15 % od celkové ceny postele. Odstíny dřeva na obrázku se mohou nepatrně lišit od skutečných odstínu.
  • 16. 4. 2024, 8:00

  • Zobrazení

    570

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Botník VASAGLE regál na boty song

Kategorie