Zobrazit přihlášovací formulář

Originální DĚTSKÉ OBRÁZKY NA ZEĎ nezasklené

Administrace

Originální DĚTSKÉ OBRÁZKY NA ZEĎ nezasklené

1 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
♥ZVÍŘATA A ZVÍŘÁTKA♥ Nabízím ORIGINÁLNÍ OBRÁZKY OD VÝTVARNÍKŮ DO DĚTSKÝCH POKOJŮ JAKO DEKORACE NA ZEĎ I NA HRANÍ: 1) OBRÁZEK ♥RYBA - autor nečitelný, rok 2000, v papírové paspartě. PC 500 Kč v Galerii Palacká v Praze 1. Nyní se nám podařilo bílý okraj…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Originální DĚTSKÉ OBRÁZKY NA ZEĎ nezasklené

1 Kč
  • Popis zboží
♥ZVÍŘATA A ZVÍŘÁTKA♥ Nabízím ORIGINÁLNÍ OBRÁZKY OD VÝTVARNÍKŮ DO DĚTSKÝCH POKOJŮ JAKO DEKORACE NA ZEĎ I NA HRANÍ:

1) OBRÁZEK ♥RYBA - autor nečitelný, rok 2000, v papírové paspartě. PC 500 Kč v Galerii Palacká v Praze 1. Nyní se nám podařilo bílý okraj pod obrázkem polít čajem, takže je tam nahnědlý flíček, který ale jde jednoduše odstřihnout, nebo ho překrýt novým papírem. Obrázek je nenarušen. Rozměry: 24 x 19,5 cm. CENU NABÍDNĚTE.

2) NOVÝ OBRAZ NA PLÁTNĚ ♥KOČKA - velmi kvalitní tisk na malířském plátně s adjustací proti UV záření a poničení. Jméno autora nemohu přečíst, ale je to tištěné v Kanadě, tak předpokládám, že to bude kanadský umělec. Rozměr celého plátna je 43 x 35 cm. CENA 650,- Kč.

3) DĚTSKÉ OBRÁZKOVÉ KOSTKY NA ZEĎ I NA ZEM NA HRANÍ - je to doprodej NOVÉHO ZBOŽÍ. Ilustrace na kostkách jsou od známé české výtvarnice Markéty Prachatické. Více informací najdete v samostatném inzerátu v DĚTSKÝCH KNIHÁCH, nebo si o ně pište, ráda zašlu... ROZMĚRY: 12,8 x 12,8 cm. CENA 150,- Kč / kus, za více kusů sleva.

4) PAPÍROVÉ PLAKÁTY - STEJNÝ MOTIV OD STEJNÉ AUTORKY. Nezasklené, bez rámu. Rozměr plakátu: 57,5 x 45 cm. CENA 1 plakátu 50,- Kč, nebo daruji zdarma k objednávce nad 150 Kč 1 plakát. (Pozor při posílání poštou - plakát musí jít v tubusu jako balík.)

5) RACKOVÉ A VELRYBY, autorka Vlasta Baránková - tisk na kartonu. Rozměr jen obrázku 30 x 21,5 cm. Tento byl vytištěn na školních předlohách písmen, tak jej nabízím zdarma k objednávce ,-)
  • Značka

    VÝTVARNÍCI

  • Rozměry

    ♥OSOBNÍ PŘEDÁNÍ možné v Praze na Budějovické (cca 1x týdně), nebo u Kamenice u Prahy (denně).

  • 11. 9. 2023, 23:39

  • Zobrazení

    397

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie