Zobrazit přihlášovací formulář

Vláčkodráha mosty - Most zvedací (Bigjigs)

Administrace

Vláčkodráha mosty - Most zvedací (Bigjigs)

489 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Děti opravdu milují vysoké zvedací mosty, zvedání mostu a spouštění brány. Samozřejmě i projíždějící vlaky pod nimi uspokojí nejednoho železničního inženýra. Most má jedno zvedací rameno a dvě málé závory v horní části. Dodává se včetně dvou nájezdových…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vláčkodráha mosty - Most zvedací (Bigjigs)

489 Kč
  • Popis zboží
Děti opravdu milují vysoké zvedací mosty, zvedání mostu a spouštění brány. Samozřejmě i projíždějící vlaky pod nimi uspokojí nejednoho železničního inženýra. Most má jedno zvedací rameno a dvě málé závory v horní části. Dodává se včetně dvou nájezdových kolejí.

Délka mostu včetně nájezdů je 64cm. Rozměr samostatného mostu je 25x16x15cm.

Splňuje všechny normy EU. Doplňky Bigjigs lze kombinovat se všemi dalšími dřevěnými vláčkodráhami na trhu - Woody, Brio, Bino, Heros, Thomas, Woto, Ikea, Maxim apod.



Společnost Bigjigs Toys Ltd. byla založena v roce 1985 ve Velké Británii. Firma Bigjigs se stala jedním z předních návrhářů, dovozců a distributorů dřevěných hraček ve Velké Británii. Cílem společnosti je vyrábět hračky, které nejen poskytují zábavu a vzrušení, ale také posilují vzdělávání a rozvíjí dovednosti dětí všech věkových kategorií. Velmi populární je řada Bigjigs Rail - dřevené vláčkodráhy a příslušenství k nim. Hračky Bigjigs se vyznačují kvalitním zpracováním a splňují nejpřísnější normy pro výrobu.
  • Značka

    BIGJIGS

  • Rozměry

    Zvedací most jako doplněk k vláčkodráze s nadjezdy. Rozměr: 64x16x15cm Věk: 3+

  • 23. 5. 2022, 8:53

  • Zobrazení

    706

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie