Zobrazit přihlášovací formulář

Chlapecké funkční triko No Limits Fashion Kids

Administrace

Chlapecké funkční triko No Limits Fashion Kids

579 Kč 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 55 Kč
Chlapecké spodní triko z funkčního prádla od firmy No Limits. Anatomický střih. Materiál: 58% Polyamide, 37% Polypropylene, 5% Elasthan. Velikosti: S/M - odpovídá 120 - 140 cm M/L - odpovídá 140 - 160 cm - roste s Vámi Funkční prádlo se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chlapecké funkční triko No Limits Fashion Kids

579 Kč
  • Popis zboží
Chlapecké spodní triko z funkčního prádla od firmy No Limits. Anatomický střih. Materiál: 58% Polyamide, 37% Polypropylene, 5% Elasthan.

Velikosti:
S/M - odpovídá 120 - 140 cm
M/L - odpovídá 140 - 160 cm - roste s Vámi


Funkční prádlo se vyznačuje výjimečnými vlastnostmi v oblasti odvodu vlhkosti od pokožky těla a termoregulačních vlastností. Funkční prádlo je zpravidla vyrobeno ze syntetických materiálů, které mají minimální navlhavost a zároveň umožňují rychlé odpařování vlhkosti z povrchu vlákna. Během aktivního pohybu nebo při vyšších teplotách odvádíte přebytečné tělesné teplo a to zejména ve formě potu. Klasické bavlněné prádlo pot nasaje a vlákno nabobtná, čímž se přeruší cirkulace vzduchu, která je důležitá pro dýchání pokožky a stabilizaci tělesné teploty. Vlhké prádlo se přilepí na pokožku, vy se budete cítit nepříjemně a během přestávek při výkonu nebo po jeho skončení vás bude prádlo studit. Důsledkem toho může být přehřátí nebo podchlazení těla a jeho výrazně nižší výkonnost. Vlákna použitá ve funkčním prádle naopak žádnou vlhkost nepřijímají. Speciální konstrukce vláken, která mají zpravidla tvarovaný průřez, přispívá k lepšímu odvodu vlhkosti od pokožky a k rychlému odpařování vlhkosti z povrchu textilie, takže je prádlo na omak suché. Tím je umožněna ideální termoregulace, vy se cítíte příjemně a jste schopni dosahovat vyšších výkonů za libovolných klimatických podmínek.
  • 3. 2. 2019, 10:30

  • Zobrazení

    57

  • Oblíbené

    0

Kategorie