Zobrazit přihlášovací formulář

Puzzle oblékání na desce - Šatní skříň baletka, 10

Administrace

Puzzle oblékání na desce - Šatní skříň baletka, 10

109 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Hra na oblékání, kdy se děti učí oblékat baletku. Určují, které oblečení se k sobě hodí. Slouží i jako jednoduché puzzle. Dřevěné puzzle na desce s úchytkami jsou vhodé jako první puzzle pro malé dětské prstíky. Dřevěné úchytky pomáhají malým…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Puzzle oblékání na desce - Šatní skříň baletka, 10

109 Kč
  • Popis zboží
Hra na oblékání, kdy se děti učí oblékat baletku. Určují, které oblečení se k sobě hodí. Slouží i jako jednoduché puzzle.

Dřevěné puzzle na desce s úchytkami jsou vhodé jako první puzzle pro malé dětské prstíky. Dřevěné úchytky pomáhají malým dětským prstíkům lépe držet a manipulovat s jednotlivými dílky puzzlů.

Splňuje všechny normy EU.



Firma Melissa & Doug je významný americký výrobce hraček pro děti s originálním designem s více než dvacetiletou tradicí. Jejich široká nabídka sahá od úžasných dřevěných hraček, puzzlí, přes panenky, plyš, ozvučené hračky až po vzdělávací aktivity. Nebo jak sami o sobě říkají: "Melissa & Doug má pro každého něco. Již přes 2000 jedinečných, vzrušujících a inovativních výrobků pro děti každého věku!" Všechny hračky jsou důkladně testovány a splňují nejpřísnější normy. Speciální důraz při testování je kladen na nátěrové hmoty. Je zaručeno, že neobsahují nebezpečné těžké kovy a ftaláty. Od prvního dne kdy firma začala, jsou hračky opatřeny podpisem zakladatelů, Melissa & Doug. Firma tak dává najevo, že kvalitu hraček berou vážně. Můžete tak důvěřovat produktům Melissa and Doug, které si přinášíte do Vašeho domova.
  • Značka

    MELISSA & DOUG

  • Rozměry

    Dřevěné puzzle na desce s úchyty - oblékaní. Rozměr: 30x22x1,5cm Věk: 2+

  • 17. 5. 2022, 9:13

  • Zobrazení

    147

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie