Zobrazit přihlášovací formulář

Kostky obrázkové 16ks - Domácí mazlíčci (Legler)

Administrace

Kostky obrázkové 16ks - Domácí mazlíčci (Legler)

269 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Kubus - obrázkové kostky. Hezké obrázky pejska, želvy, rybky, kočky, ptáčka a králíčka. Lze složit 6 různých obrázků. Dítě může z kostek skládat věž a nebo cvičit svou představivost a logické myšlení při skládání obrázků. Klasika mezi dřevěnými hračkami. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kostky obrázkové 16ks - Domácí mazlíčci (Legler)

269 Kč
  • Popis zboží
Kubus - obrázkové kostky. Hezké obrázky pejska, želvy, rybky, kočky, ptáčka a králíčka. Lze složit 6 různých obrázků. Dítě může z kostek skládat věž a nebo cvičit svou představivost a logické myšlení při skládání obrázků. Klasika mezi dřevěnými hračkami.

Součástí je i dřevěná podložka, na které se kostky skládají do obrazců. Užitečnou nápovědou k správnému seskládání kostek slouží přiložené obrázky.

Splňuje všechny normy EU.



Pod německou značkou Legler OHG jsou zastoupeny dřevěné hračky, dřevěné výrobky a dekorační předměty. Dřevěné hračky se zaměřují na didaktický a motorický rozvoj dítěte. Legler OHG působí na trhu v Evropě od roku 1988 a klade velký důraz vedle vysoké kvality také na bezpečnost. Všechny hračky jsou vyráběny podle evropské normy o bezpečnosti hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuté pro dřevěné hračky a jsou odolné proti slinám dítěte. Dřevo, které se používá na výrobu hraček, většinou pochází od společností podnikajících v oblasti zalesňování nebo opětovného zalesnění.
  • Značka

    LEGLER

  • Rozměry

    Dřevěné obrázkové kostky. Počet kostek: 16ks (4x4) Rozměr: 20,5x20,5x5,5cm Věk: 3+

  • 20. 5. 2022, 9:54

  • Zobrazení

    148

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie