Zobrazit přihlášovací formulář

Kreslení - Šablony, Módní návrhářka (M&D)

Administrace

Kreslení - Šablony, Módní návrhářka (M&D)

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Díky této sadě se Vaše dítě stane módním návrhářem. Díky elastickým šablonám lze vytvořit až 100 různých návrhů. Začíná to volbou účesu, přes volbu šatů s doplňky až po závěrečné barevné vymalování. Součástí balení je 5 velkých šablon (cca A4) s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kreslení - Šablony, Módní návrhářka (M&D)

299 Kč
  • Popis zboží
Díky této sadě se Vaše dítě stane módním návrhářem. Díky elastickým šablonám lze vytvořit až 100 různých návrhů. Začíná to volbou účesu, přes volbu šatů s doplňky až po závěrečné barevné vymalování.

Součástí balení je 5 velkých šablon (cca A4) s ohebného plastu (lze tak malovat i na nerovné povrchy), 5 různobarevných dlouhých pastelek a 1 guma.

Splňuje všechny normy EU.



Firma Melissa & Doug je významný americký výrobce hraček pro děti s originálním designem s více než dvacetiletou tradicí. Jejich široká nabídka sahá od úžasných dřevěných hraček, puzzlí, přes panenky, plyš, ozvučené hračky až po vzdělávací aktivity. Nebo jak sami o sobě říkají: "Melissa & Doug má pro každého něco. Již přes 2000 jedinečných, vzrušujících a inovativních výrobků pro děti každého věku!" Všechny hračky jsou důkladně testovány a splňují nejpřísnější normy. Speciální důraz při testování je kladen na nátěrové hmoty. Je zaručeno, že neobsahují nebezpečné těžké kovy a ftaláty. Od prvního dne kdy firma začala, jsou hračky opatřeny podpisem zakladatelů, Melissa & Doug. Firma tak dává najevo, že kvalitu hraček berou vážně. Můžete tak důvěřovat produktům Melissa and Doug, které si přinášíte do Vašeho domova.
  • Značka

    MELISSA & DOUG

  • Rozměry

    Sada mnoha šablon na kreslení s pastelkami a gumou. Rozměr: 29x29x3cm Věk: 3+

  • 28. 10. 2019, 13:01

  • Zobrazení

    69

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie