Zobrazit přihlášovací formulář

3dílný komplet mikiny, trika, podšitých džín NEXT

Administrace

3dílný komplet mikiny, trika, podšitých džín NEXT

450 Kč 750 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Nádherný komplet mikiny, podšitých džínů a trička pro chlapečka. Původní 3-dílný komplet, vše značená velikost 9-12m, nositelné i déle. Kupovaný nový, šetřený tak dlouho až z něj syn téměř bez nošení vyrostl. Nádherná jasně žlutá bavlněná mikina s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3dílný komplet mikiny, trika, podšitých džín NEXT

450 Kč
  • Popis zboží
Nádherný komplet mikiny, podšitých džínů a trička pro chlapečka. Původní 3-dílný komplet, vše značená velikost 9-12m, nositelné i déle. Kupovaný nový, šetřený tak dlouho až z něj syn téměř bez nošení vyrostl.

Nádherná jasně žlutá bavlněná mikina s nápisem NEXT. Klokaní kapsy, kapuce podšitá bavlnou (stejnou jako tričko), pružné lemy. Mikina je spíš tenčí - nepočesaná. Mikina je nošená krátce, praná 2x, bez vad, vynikající stav, jako nová.

Rifle jsou podšité žlutou bavlnou. V pase pružná guma. Kapsičky vepředu a na nohavici u kolen. Rifličky jsou prošívané, jsou teplé díky podšití. Dobře padnou, příjemné na nošení, jsou úžasné. Rifličky jsou nošené krátce, vynikající stav.

Tričko s krátkým rukávem šedo-žluté pruhované bavlny. Zapínání na 2 druky na rameni. Velmi příjemná pružná hřejivý bavlna. Tričko je nové, nenošené, pouze 1x oprané.

Nádherný kompletek pro malého kluka, starší kolekce, již není k sehnání - a tento skvělý typ podšitých rifliček jsem už dlouho neviděla.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    Mikina: délka 33 cm, šířka 31.5 cm, rukáv 31.5 cm. Džíny: délka 40.5 cm, pas šířka 21.5 cm (v klidu). Triko: délka 33.5 cm, šířka 27 cm.

  • 4. 11. 2022, 19:53

  • Zobrazení

    490

  • Oblíbené

    0

Kategorie