Zobrazit přihlášovací formulář

Klip na dudlík - Fialová a bílá (Heimess)

Administrace

Klip na dudlík - Fialová a bílá (Heimess)

139 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Není nic horšího, než neustále padající a nebo dokonce ztracený dudlík! A aby se to nestávalo, jsou veselé dřevěné šňůry na dudlík velice praktickým pomocníkem pro miminko i pro maminku. Šňůra je dostatečně dlouhá, aby umožnila miminku pohyb a díky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Klip na dudlík - Fialová a bílá (Heimess)

139 Kč
  • Popis zboží
Není nic horšího, než neustále padající a nebo dokonce ztracený dudlík! A aby se to nestávalo, jsou veselé dřevěné šňůry na dudlík velice praktickým pomocníkem pro miminko i pro maminku. Šňůra je dostatečně dlouhá, aby umožnila miminku pohyb a díky praktickému klipu se dá dobře upevnit na oblečení a nebo kamkoliv v blízkosti miminka.

Dřevěná šňůra s klipem na dudlík je té nejvyšší kvality. Zároveň slouží jako hračka s kterou si dítě může hrát. Řetízek se upevňuje na oděv pomocí pevného klipu.

Šňůra na dudlíky značky Heimess je synonymem pro kvalitu a bezpečnou hračku pro miminka.

Šňůry na dudlíky odpovídají evropským bezpečnostním normám EN 12586:2007 a EN 71-1:2005 a jsou vyráběny v Německu.



Heimess jsou dřevěné hračky s vysokým podílem ruční práce, vyráběné nedaleko Stuttgartu v Německu. Firma má více jak 50ti letou tradici. Zaručuje vysoký standard a nejvyšší kvalitu svých výrobků. Hračky Heimess pozitivně podporují u dětí vývoj a formování smyslového vnímání jako je hmat, sluch a zrak. Heimess klade právě na tento pohled na hračky velký důraz. Dává rodičům pocit jistoty a dětem zdravé a nezávadné hračky pro jejich optimální vývoj.

Hračky značky Heimess je možné bez jakýchkoliv starostí dát dětem ke hraní, jelikož firma používá materiály, barvy a laky, které jsou zcela bezpečné, bez jakýchkoliv škodlivých látek a proto se není třeba obávat ani když děti hračky dávají do úst. Kovové části jsou bez niklu, který může způsobovat alergie, neobsahují ani chemické zůstatky. Hračky Heimess odpovídají veškerým normám bezpečnosti hraček. Výsledky testů pro hračky Heimess jsou často mnohem lepší, než normy povolují! Hračky jsou odolné proti slinám, potu a používané barvy jsou na vodní bázi. Používáme zásadně potravinářsky nezáva
  • Značka

    HEIMESS

  • Rozměry

    Dřevěný řetízek s klipem na upevnění dudlíku. Délka: cca 21cm Věk: od 3 měsíců

  • 5. 3. 2022, 8:56

  • Zobrazení

    207

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie