Zobrazit přihlášovací formulář

Chrastítko - Kroužek korálkový Měsíc a hvězda

Administrace

Chrastítko - Kroužek korálkový Měsíc a hvězda

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Měsíc a hvězda s kroužkem je dřevěné chrastítko pro první kontakt ručiček, uchopování a štěrchání. Díky různým tvarům a kontrastním přírodním barvám ořechového a javorového dřeva podporuje nejen vývoj jemné motoriky, rozeznávání rozličných forem a barev,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chrastítko - Kroužek korálkový Měsíc a hvězda

129 Kč
  • Popis zboží
Měsíc a hvězda s kroužkem je dřevěné chrastítko pro první kontakt ručiček, uchopování a štěrchání. Díky různým tvarům a kontrastním přírodním barvám ořechového a javorového dřeva podporuje nejen vývoj jemné motoriky, rozeznávání rozličných forem a barev, ale také trénuje sluchové smysly.

Chrastítka Heimess jsou přesně taková, jaká si je každý rodič přeje pro své dítě mít. Jsou zdravotně nezávadná, bezpečná, flexibilní a zajímavá barevně i tvarově tak, aby miminko mělo hodně možností objevovat. Pro vývoj smyslů dětí jsou první hračky velice důležité. Pomáhají rozvíjet jemnou motoriku a to při první snaze o uchopení pevného předmětu. V dalších fázích dítě objevuje a zkoumá nové tvary, barvy a v neposlední řadě, díky četnému zastoupení rolniček i zvuky.

Dřevěné hračky značky Heimess jsou synonymem pro kvalitu a bezpečnou hračku pro miminka.

Chrastítka Heimess odpovídají evropským bezpečnostním normám EN 12586:2007 a EN 71-1:2005 a jsou vyráběny v Německu.



Heimess jsou dřevěné hračky s vysokým podílem ruční práce, vyráběné nedaleko Stuttgartu v Německu. Firma má více jak 50ti letou tradici. Zaručuje vysoký standard a nejvyšší kvalitu svých výrobků. Hračky Heimess pozitivně podporují u dětí vývoj a formování smyslového vnímání jako je hmat, sluch a zrak. Heimess klade právě na tento pohled na hračky velký důraz. Dává rodičům pocit jistoty a dětem zdravé a nezávadné hračky pro jejich optimální vývoj.

Hračky značky Heimess je možné bez jakýchkoliv starostí dát dětem ke hraní, jelikož firma používá materiály, barvy a laky, které jsou zcela bezpečné, bez jakýchkoliv škodlivých látek a proto se není třeba obávat ani když děti hračky dávají do úst. Kovové části jsou bez niklu, který může způsobovat alergie, neobsahují ani chemick
  • Značka

    HEIMESS

  • Rozměry

    Elastické dřevěné chrastítko. Průměr: cca 9cm Věk: od 3 měsíců

  • 12. 5. 2022, 9:34

  • Zobrazení

    152

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie