Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ ČISTÍCÍ A LEPÍCÍ VÁLEČKY, sada 2 kusy @@@

Administrace

@@@ ČISTÍCÍ A LEPÍCÍ VÁLEČKY, sada 2 kusy @@@

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 29 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! STICKY LINT ROLLER SET 2 KUSY : KLASIK + MINI. Válečky si poradí se vším. Úžasný čistící váleček s neuvěřitelně širokou škálou využití. Psí nebo kočičí chlupy, drobečky, kočičí stelivo, krmivo pro ptáky. Speciální čistící váleček,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ ČISTÍCÍ A LEPÍCÍ VÁLEČKY, sada 2 kusy @@@

99 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! STICKY LINT ROLLER SET 2 KUSY : KLASIK + MINI. Válečky si poradí se vším. Úžasný čistící váleček s neuvěřitelně širokou škálou využití. Psí nebo kočičí chlupy, drobečky, kočičí stelivo, krmivo pro ptáky. Speciální čistící váleček, který disponuje vysoku lepící sílou a přece nazanechá žádnou stopu. Tento samolepící váleček si poradí s chlupama, prachem a také z vláknama či nitěma.
Když jste skončili čištení, jenom opláchněte, vysušte a mužete znova použít. Čištěte s ním čalounení, polštáře nebo vaše oblíbené šaty. Speciální mikrozoubky vyškrábou nečistoty i z hloubky vašeho koberce, pak jen otočte válečkem a nečistoty zůstanou na něm.
STICKY LINT ROLLER mini mužete brát ze sebou kdekoli. Vyčištěte s ním jednoduše podlahu nebo dokonce prostor pod postelí. Materiál : pvc a guma. Sada obsahuje 2 kusu válečků : klasik + mini a ochranný kryt válečku klasik. Baleno v krabici. Barva modrá/žlutá.
  • 16. 10. 2020, 21:21

  • Zobrazení

    103

  • Oblíbené

    0

Kategorie