Zobrazit přihlášovací formulář

Kokosový olej Bio panenský

Administrace

Kokosový olej Bio panenský

129 Kč 139 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 80 Kč
Panenský kokosový olej BIO 200 ml Wolfberry. Nejvyšší možná kvalita prvního lisovaní za studena z kontrolovaného ekologického zemědělství Filipín. Panenský kokosový olej se připravuje z kokosu, plodu rostliny kokosovník ořechoplodý (Cocos nucifera). Má…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kokosový olej Bio panenský

129 Kč
  • Popis zboží
Panenský kokosový olej BIO 200 ml Wolfberry. Nejvyšší možná kvalita prvního lisovaní za studena z kontrolovaného ekologického zemědělství Filipín.
Panenský kokosový olej se připravuje z kokosu, plodu rostliny kokosovník ořechoplodý (Cocos nucifera). Má neobyčejné vlastnosti, za které vděčí především obzvláště šetrnému způsobu zpracování a způsobu pěstování kokosových palem v oblasti Pacifiku na ostrovech Filipín.

Olej je lisovaný za studena, neparfémovaný, nedehydrovaný, neobsahuje cholesterol. Hodí se na vaření - smažení i pečení. Je lehce stravitelný, bohatý na mastné kyseliny, hydratuje a zjemňuje suchou pokožku a vytváří na ní ochrannou vrstvu, zklidňuje jemnou a citlivou pokožku, používá se na ošetření suchých a poškozených vlasů, kterým dodává lesk a novou vitalitu, je vhodný jako masážní olej.

Bod tání se pohybuje mezi 23 - 26°C. Kokosový olej je v tuhém skupenství v okamžiku kdy okolní teplota dosáhne cca 23°C, začne být tekutý. Po schladnutí opět tuhne.

Země původu: Filipíny

Obsah balení: 200 ml...129,-
nebo 400ml....229,-
  • 5. 11. 2017, 15:06

  • Zobrazení

    178

  • Oblíbené

    0

Kategorie