Zobrazit přihlášovací formulář

Kostky - Svítící ve tmě, 30ks (Wonderworld)

Administrace

Kostky - Svítící ve tmě, 30ks (Wonderworld)

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 59 Kč
Dětské dřevěné kostky v netradičním provedení. Od klasických kostek se liší tím, že když v místnosti zhasnete světla, tak začne malba na kostkách svítit. Děti tak mohou při stavění kostek vidět i jiné schéma na kostkách, které při tmě svítí. Set obsahuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kostky - Svítící ve tmě, 30ks (Wonderworld)

299 Kč
  • Popis zboží
Dětské dřevěné kostky v netradičním provedení. Od klasických kostek se liší tím, že když v místnosti zhasnete světla, tak začne malba na kostkách svítit. Děti tak mohou při stavění kostek vidět i jiné schéma na kostkách, které při tmě svítí. Set obsahuje 30 dřevěných kostek s 11ti odlišnými tvary. Kostky rozvíjí dětskou motoriku, představivost a fantazii.

Rozměr sestaveného obdélníku ze všech kostek: 24x20x2cm

Splňuje všechny normy EU.



Pod značkou Wonderworld najdete krásné, ekologické a nápadité dřevěné hračky s tradicí více jak 27 let. Jedny z nejlepších dřevěných hraček současnosti. Hračky jsou vyrobeny z těch nejlepších materiálů a masivního dřeva, s velkým důrazem na perfektní zpracování, design a kvalitu. Značka Wonderworld se pravidelně umisťuje v mnoha hračkářských soutěžích a je držitelem četných ocenění v zemích z celého světa. Samozřejmostí u každé hračky je bezpečnost a nezávadnost jak barev tak i použitých materiálů. Hračky jsou certifikované dle evropské normy EN71.

Modroočko doporučuje - jedná se o velmi kvalitní hračky, které jistě oceníte.
  • Značka

    WONDERWORLD

  • Rozměry

    Dřevěné barevné kostky, které svítí ve tmě. Věk: 2+

  • 21. 1. 2021, 9:35

  • Zobrazení

    64

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie