Zobrazit přihlášovací formulář

Marinády - studené omáčky k masu i zelenině

Administrace

Marinády - studené omáčky k masu i zelenině

51 Kč 59 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Brusinková za 59,- Kč Jemná tradiční ovocná omáčka. Vynikající příloha ke zvěřině, hovězímu, kachně, paštikám, či k teplé šunce. Tip pro vegetariány! Velmi vhodné k teplým sýrovým jídlům nebo jako studená přílohu k hermelínu a plísňovým sýrům s modrou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Marinády - studené omáčky k masu i zelenině

51 Kč
  • Popis zboží
Brusinková za 59,- Kč
Jemná tradiční ovocná omáčka. Vynikající příloha ke zvěřině, hovězímu, kachně, paštikám, či k teplé šunce. Tip pro vegetariány! Velmi vhodné k teplým sýrovým jídlům nebo jako studená přílohu k hermelínu a plísňovým sýrům s modrou plísní uprostřed.

Šípková za 57,50,- Kč
Vynikající příloha ke zvěřině, hovězímu, kachně, paštikám, či k teplé šunce. Tip pro vegetariány! Velmi vhodné k teplým sýrovým jídlům nebo jako studená přílohu k hermelínu a plísňovým sýrům s modrou plísní uprostřed.

Švestková za 51,- Kč
Výborná převážně k tmavému k masu – grilovanému, pečenému, uzenému. Podává se i za studena k paštikám či klobásám. A chutná i k pečené kachně nebo ke zvěřině

Houbová za 56,- Kč
Jemně kořeněná omáčka podle receptů našich babiček. Vhodná k tmavému i světlému masu – grilovanému, pečenému, uzenému, vařenému. Výborná je však také k dochucení těstovinových nebo bramborových jídel.

Zázvorová s pomerančem za 67,- Kč
  • 19. 2. 2015, 21:02

  • Zobrazení

    17

  • Oblíbené

    0

Kategorie