Zobrazit přihlášovací formulář

Missha BB PERFECT COVER 31 Golden Beige

Administrace

Missha BB PERFECT COVER 31 Golden Beige

10 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 172 uživatelů
Doprava: od 23 Kč
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Nejste si jistí odstínem BB krému ? Chcete vyzkoušet, zda by Vám vyhovovoval ? Mám k dispozici už jen vzorečky - odstín 31 Golden Beige (nejtmavší, na opálenou pleť). Ale už k popisu BB krému: V současné době je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Missha BB PERFECT COVER 31 Golden Beige

10 Kč
  • Popis zboží
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Nejste si jistí odstínem BB krému ?
Chcete vyzkoušet, zda by Vám vyhovovoval ?
Mám k dispozici už jen vzorečky - odstín 31 Golden Beige (nejtmavší, na opálenou pleť).

Ale už k popisu BB krému:
V současné době je NEJPOLÁRNĚJŠÍM BB krémem na světě. Od vysoce kvalitní kosmetické firmy Missha. Dopřejte pleti luxus a vysokou kvalitu zároveň. ►►► Přírodní "neviditelné" krytí, velkolepý make-upový efekt díky výborné krycí schopnosti, odstaňování pigmentačních skvrn, intenzivní hydratace, zlepšování textury pokožky díky rostlinným extraktům a vyživujícím látkám. Ve složení tohoto krému se nachází extrakt rozmarýnu, olej ze semen růže a jojoby, makadamový olej, extrakty vodních řas a kaviáru, kolagen a kyselina hyaluronová, arbutin a adenozin. Díky svému složení krém podporuje tonus pokožky, dělá ji pevnou a vypnutou, hydratuje a vyživuje ji vitamíny. Díky extraktu z heřmánku, má krém také hojivý a uklidňující efekt.

BB krém Missha vyniká tím, že se rychle vsakuje, na obličeji nezanechává prakticky žádný „pocit“ že jej máte na sobě. BB krém Missha navíc poměrně dost dlouho vydrží a taky docela slušně kryje. Působí „lehkým“ dojmem, nedělá žádnou masku na obličeji, pleť rozjasní a vypadá přirozeně než některé jiné BB krémy.
  • Značka

    MISSHA

  • Rozměry

    Zde uvádím, kolik mám od každého odstínu ks: 31 (11ks). 1ks vychází na 10Kč. Kdyžtak napište do zprávy, o kolik ks máte zájem.

  • 22. 4. 2020, 23:06

  • Zobrazení

    916

  • Oblíbené

    0

Kategorie