Zobrazit přihlášovací formulář

Kovové nažehlovací kamínky, vel. 1.9 mm - 30 kusů

Administrace

Kovové nažehlovací kamínky, vel. 1.9 mm - 30 kusů

15 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 61 Kč
Kovové, kulaté samostatné nažehlovací kamínky. Ozdobit můžete trička, mikiny, rifle, ale i bytové doplňky jako polštářky či závěsy. Cena za 30 ks kamínků. barva zlatá (viz obr.) - kat. číslo 1978002 - POSLEDNÍ 3 BALENÍ Nažehlovací kamínky se na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 5. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kovové nažehlovací kamínky, vel. 1.9 mm - 30 kusů

15 Kč
  • Popis zboží
Kovové, kulaté samostatné nažehlovací kamínky. Ozdobit můžete trička, mikiny, rifle, ale i bytové doplňky jako polštářky či závěsy.

Cena za 30 ks kamínků.

barva zlatá (viz obr.) - kat. číslo 1978002 - POSLEDNÍ 3 BALENÍ

Nažehlovací kamínky se na látku připevňují žehlením. K nažehlování je vhodná každá látka, která se může žehlit žehličkou o teplotě žehlící plochy 120°C až 180°C (dva až tři puntíky).

APLIKACE KAMÍNKŮ

Před aplikací otestujte látku – jestliže dojde žehlením k poškození, látka není vhodná k aplikaci kamínků.
DOPORUČENÍ: Ze zkušenosti vřele doporučujeme nažehlovat kamínky pomocí nažehlovací fólie nebo aplikátoru hot-fix. Nejjednodušší je práce s aplikátorem, pokud ale nechcete do zdobení tolik investovat, nažehlovací fólie Vám práci také velice usnadní. Použijete-li ke zdobení fólii, nedojde při žehlení k nežádoucímu posunu kamínků a nažehlování se tím velice zjednoduší. Obojí najdete v odkazu "Pomůcky".

V případě, že nepoužijete k aplikaci kamínků nažehlovací fólii ani aplikátor hot-fix, postupujte následovně: Na žehlící prkno položte čistý např. kancelářský papír (na ochranu žehlícího prkna) a na papír položte kamínky lepící vrstvou nahoru. Poté přiložte zdobenou látku rubovou stranou nahoru a nakonec další čistý papír, aby lepidlo neprosáklo a neznečistilo žehličku. Přímo na papír se přiloží žehlička a na několik sekund (20 až 60) se přidrží na jednom místě. Žehličkou nepohybujte do stran, pouze ji shora přikládejte, abyste neposunuli kamínky. Použití papíru se není třeba obávat, dokonale chrání žehlící prkno i žehličku a vzplanutí papíru ani při teplotě 180°C nehrozí.
.
  • Rozměry

    velikost: 1,9 mm

  • 1. 10. 2019, 16:00

  • Zobrazení

    64

  • Oblíbené

    0

Kategorie