Zobrazit přihlášovací formulář

Značkový plyšák sběratelský,myš,limitovaný,mohér

Administrace

Značkový plyšák sběratelský,myš,limitovaný,mohér

1 595 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu MAUS LUCI (Myš Luci), design ISABELLA HOFFMANN,limit 399 ks, číslo výrobku 2, velikost 18 cm, 5 diskových kloubů,končetiny i ocásek doplněny pohybovým skeletem (je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Značkový plyšák sběratelský,myš,limitovaný,mohér

1 595 Kč
  • Popis zboží
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu MAUS LUCI (Myš Luci), design ISABELLA HOFFMANN,limit 399 ks, číslo výrobku 2, velikost 18 cm, 5 diskových kloubů,končetiny i ocásek doplněny pohybovým skeletem (je možno je ohnout), VYROBENO V NĚMECKU! Ušito z mohérového plyše renomovanou německou firmou Clemens Spieltiere z Kirchardtu., vyplněno rounem do vysoké tuhosti, katalogové číslo 47.043.017. JEDNÁ SE VÝHRADNĚ O SBĚRATELSKÝ A DEKORAČNÍ PŘEDMĚT, není vhodné pro děti do 3 let - obsahuje malé vdechnutelné nebo spolknutelné součásti. Dodává se v textilním firemním obalu. NAKUPUJEME PŘÍMO U VÝROBCE!
JAKO DÁREK OBDRŽÍTE ZDARMA KATALOG NEJRENOMOVANĚJŠÍ NĚMECKÉ PANENKÁŘSKÉ FIRMY, KTERÁ MÁ V NABÍDCE I SBĚRATELSKÉ PLYŠÁKY.
PŘI OBJEDNÁVCE POSTUPUJEME V SOULADU S NOVÝM OBČANSKÝM ZÁKONEM.
  • 10. 2. 2018, 18:13

  • Zobrazení

    75

  • Oblíbené

    0

Kategorie