Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek trojkombinace nebo jen červená korbička

Administrace

Kočárek trojkombinace nebo jen červená korbička

7 999 Kč 25 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Krásný značkový kočárek od nejžádanější evropské značky, hlavně velmi praktický, překlápěcí rukojeť, 4 kolka, ve své kategorii nejlehčí, vśude se vejde, není mohutný a pytlovitý, rozměrově je také prostorný. Nafukovací kola, odrazkové bezpećnos´tní prvky.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek trojkombinace nebo jen červená korbička

7 999 Kč
  • Popis zboží
Krásný značkový kočárek od nejžádanější evropské značky, hlavně velmi praktický, překlápěcí rukojeť, 4 kolka, ve své kategorii nejlehčí, vśude se vejde, není mohutný a pytlovitý, rozměrově je také prostorný. Nafukovací kola, odrazkové bezpećnos´tní prvky. Lehce odepínací korba, nepropustí vodu, červená barva zvolena, neboť údajně jako jediná uklidňuje miminka. jediný vyráběný vétšinově v Evropě a testovaný i na nezávadnost materiálu. Je k němu i sportovní nástavba. Korbička je jako nová, poúžívaná 2 měsíce, neboť nám dodali jinou a museli jsme 4 měsíce čekat na dodání nové. Včetně pláštěnky a krytu proti větru, dokupované zvlášť. Sportovní nástavba až 95 cm dlouhá, lze do lehu, má i na léto integrovanou velmi praktickou sí´tku proti hmyzu - miminko může ležet na bŕíšku a dívat se ven od 3 měsíců. Jinak materiály obou korbiček jako nové, sportovní nástavba používaná, ale není praná také ještě ani, čisté. Konstrukce bez výrazného opotřebení, nema ani nijak skrabance. Podvozek, brzdy, konstrukce, proste vse je 18.10.2016 zkontrolovano a doutazeno přímo ve znackovem Teutonia servisu, jediný v ČR,takze kočárek je i technicky v zánovním stavu. Řekla bych spíše jako novy nez pouzivany. Ma i adaptéry na maxi cosi sedačku, pripadne tu také mohu nabidnout. Korby maji nanozniky/kryty.
  • Značka

    TEUTONIA

  • Rozměry

    Je k nemu i plastenka. Doporucuju jako bezva kočárek! Jako prvni, ne jako rezervní k babičce, pc byla 25000kc. Látka na kočárku není praná ani vyšisovaná, je v původním krásném bareném odstínu, včetně ochranné bio impregnace. Po jednom dítěti.

  • 24. 2. 2020, 22:51

  • Zobrazení

    607

  • Oblíbené

    1

Kategorie