Zobrazit přihlášovací formulář

Přírodní kulatý dudlík EKO

Administrace

Přírodní kulatý dudlík EKO

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 10 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Unikátní EKO dudlíky NATURSUTTEN jsou vyrobeny ze 100% čistého přírodního kaučukového mléka pocházejícího ze stromu kaučukovníku (lat. Hevea brasiliensis), bez přidání změkčovadel, barviv nebo jakýchkoliv chemických látek. Měkký materiál, ze kterého…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Přírodní kulatý dudlík EKO

149 Kč
  • Popis zboží
Unikátní EKO dudlíky NATURSUTTEN jsou vyrobeny ze 100% čistého přírodního kaučukového mléka pocházejícího ze stromu kaučukovníku (lat. Hevea brasiliensis), bez přidání změkčovadel, barviv nebo jakýchkoliv chemických látek.

Měkký materiál, ze kterého jsou dudlíky NATURSUTTEN vyrobeny, má několik výhod:
Snadno se přizpůsobuje pohybům úst děťátka
Nezanechává otisky na tvářičce děťátka
Má vynikající pevnost
Je 100% přírodní
Je ohleduplný k životnímu prostředí a je biologicky odbouratelný
Dudlíky NATURSUTTEN jsou měkčí než jejich silikonový protějšek a jsou velmi hygienické, protože jsou vylisované z jednoho kusu, bez spojení nebo trhlin, kde by se mohly usazovat nečistoty, nebo kumulovat bakterie.
Vnější kroužek dudlíku má ventilační otvory, které zabraňují hromadění slin a tak pomáhají předcházet dráždění pokožky děťátka. Tyto kroužky splňují mezinárodní standardy na bezpečnost, jsou měkké, poddajné a snadno se přizpůsobují pohybu úst dítěte. Jelikož jsou tyto kroužky nadstandardně velké, nepřekážejí děťátku při ležení na břiše a nezanechávají na jeho tvářičce otisky.
Nadstandardně velký vnější kroužek dudlíku se jemně dotýká nosíku dítěte a dává mu stejný pocit bezpečí, jak mají při kojení.
Používáním dudlíků NATURSUTTEN se vyhnete:
Alergenním substancím
Umělým barvivům
Substancím narušujícím hormonální soustavu
Chemickým změkčovadlům
Parabenům, nitrosaminům, PVC, BPA a ftalátům
Všechny dudlíky značky NATURSUTTEN jsou certifikovány a splňují příslušné směrnice Evropské unie týkající se bezpečnosti, zdraví a životního prostředí (požadavky na bezpečnost dudlíků podle Evropského standardu EN 1400). Výrobky NATURSUTTEN jsou pravidelně testovány nezávislou laboratoří ForbrugerLaboratoriet v Dánsku.
  • Značka

    NATURSUTTEN

  • Rozměry

    Vel. S - 0-6 měsíců Vel M - 6-12 měsíců Vel. L 12+

  • 10. 4. 2019, 9:51

  • Zobrazení

    125

  • Oblíbené

    1

Kategorie