Zobrazit přihlášovací formulář

Acai Slim - spalovač tuků

Administrace

Acai Slim - spalovač tuků

279 Kč 321 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Acai Slim - doplněk stravy s vysokým obsahem acai berry. Použitý extrakt acai berry je vyroben metodou sušení mrazem, která uchová acai maximální čerstvost. Balení obsahuje 90 tobolek Acai Slim. Složení: Jedna kapsle obsahuje Acai berry extrakt 7:1 …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Acai Slim - spalovač tuků

279 Kč
  • Popis zboží
Acai Slim - doplněk stravy s vysokým obsahem acai berry. Použitý extrakt acai berry je vyroben metodou sušení mrazem, která uchová acai maximální čerstvost. Balení obsahuje 90 tobolek Acai Slim. Složení:
Jedna kapsle obsahuje Acai berry extrakt 7:1 (Euterpe oleracea) 350 mg, Garcinie kambodžská (Garcinia cambogia) 60 mg, Guarana extrakt 22% kofein (Paullinia cupana) 60 mg, kluzné látky -stearan hořečnatý, želatinová kapsle.
Obsah:
90 kapslí Acai Slim 350 mg Acai berry 7:1.
Dávkování:
2 - 4 kapsle denně, dostatečně zapít vodou.Acai nabíjí tělo i mysl energií, ale také velice efektivně zrychluje metabolismus, spalování tuků, přináší pocit sytosti a tím celkově napomáhá hubnutí. Aktivní látky neutralizují toxiny vyplavené do krevního oběhu z tukových vrstev a odvedou je efektivně z těla. Vysoký podíl vlákniny navíc podporuje vylučování nežádoucích látek z těla, což vedek dalšímu snížení hmotnosti.Acai nabíjí tělo i mysl energií, ale také velice efektivně zrychluje metabolismus, spalování tuků, přináší pocit sytosti a tím celkově napomáhá hubnutí. Aktivní látky neutralizují toxiny vyplavené do krevního oběhu z tukových vrstev a odvedou je efektivně z těla. Vysoký podíl vlákniny navíc podporuje vylučování nežádoucích látek z těla, což vedek dalšímu snížení hmotnosti.

Acai nabíjí tělo i mysl energií, ale také velice efektivně zrychluje metabolismus, spalování tuků, přináší pocit sytosti a tím celkově napomáhá hubnutí. Aktivní látky neutralizují toxiny vyplavené do krevního oběhu z tukových vrstev a odvedou je efektivně z těla. Vysoký podíl vlákniny navíc podporuje vylučování nežádoucích látek z těla, což vedek dalšímu snížení hmotnosti.

Acai bery pochází z palem rostoucích v deštných pralesech v Amazonii. Acai berry je přírodním zdrojem vitamínu A, B1, B2, B3, B6, B12,
  • 18. 2. 2017, 21:04

  • Zobrazení

    41

  • Oblíbené

    0

Kategorie