Zobrazit přihlášovací formulář

7-dílný DINOsauří MEGA komplet NEXT

Administrace

7-dílný DINOsauří MEGA komplet NEXT

1 890 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Nádherný komplet s dinosaurem. Mikina, rifle, béžové tričko s krátkým rukávem, triko s dlouhým rukávem, čepička a set košile a trička. Velmi vzácný, pracně sesbíraný, v tomto rozsahu nesehnatelný !! Moc povedená kolekce, doporučuji Vhodný pro chlapečka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

7-dílný DINOsauří MEGA komplet NEXT

1 890 Kč
  • Popis zboží
Nádherný komplet s dinosaurem. Mikina, rifle, béžové tričko s krátkým rukávem, triko s dlouhým rukávem, čepička a set košile a trička. Velmi vzácný, pracně sesbíraný, v tomto rozsahu nesehnatelný !! Moc povedená kolekce, doporučuji Vhodný pro chlapečka na jaro, léto i podzim.
Vše je NEXT značená velikost 2-3 roky, nositelné déle. Čepička dělaná na zákazku. Modré triko a set s košili jsou nové, nenošené.

Nádherné DINO džíny SIGNATURE s dinosaurem. Kapsička v boku zapínání na zip - na jezdci dinosaurus. Zapínání na druk, regulace v pase. Rifličky jsou nošené krátce, bez známek nošení, vynikající 100% stav.

Béžová mikina na zip s kapucí s aplikací dinosaura. Počesaná bavlna. Kapuce podšitá pruhovanou bavlnou. Mikina je nošená a praná - chloupek od praní, v dobrém stavu, počínající žmolíčky v podpaží.

Béžovo-krémové proužkové tričko s krátkým rukávem s dinosaury. U krku léga na knoflíčky. Příjemná bavlna. Tričko je nošené krátce, prané málo, bez vad, bez známek nošení, vynikající 100% stav.

Světle modré bavlněné triko s dlouhým rukávem se třemi dinosaury. Efekt dvojitých rukávů, konce rukávů jsou proužkové. Triko je nové, nenošené, pouze 1x vyprané.

Původní komplet trička s dinosaurem a modré košile SIGNATURE. Tričko s krátkým rukávem má nádhernou aplikaci dinosaura, je modré proužkované. Tmavě modrá košile s roll-up rukávy. Má džínový vzhled, béžově prošívaná, zapínání na knoflíčky. Vepředu kapsička s vyšitým dinem. Komplet je nový, nenošený, pouze 1x vypraný.

Na zakázku k DINO kompletu háčkovaná čepička z příjemné příze. Čepička je nová, vzítá párkrát, zatím nepraná.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    98

  • Rozměry

    Rifle: délka 52.5cm, pas š. 21cm (regulace).Mikina: d 37cm, š průr. 34cm, ruk 37cm. Béžové tričko: d.36.5cm, š. 33cm.Modré triko: d. 38cm, š. 33.5cm, ruk 37cm.Košile: d. 41cm, š. 33.5cm, ruk 41.5cm. Tričko d 39cm, š 34cm. Čepička: š. 23cm, v

  • 13. 5. 2023, 22:35

  • Zobrazení

    996

  • Oblíbené

    1

Kategorie