Zobrazit přihlášovací formulář

Golfky Peg-Perego Pliko P3 completo + doplňky

Administrace

Golfky Peg-Perego Pliko P3 completo + doplňky

4 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Barva: REVI ORANGE. Super golfky s jednoduchým skládáním. Díky možnosti polohování zádově opěrky téměř až do úplného lehu, jej lze používat už od narození dítěte. Maximální pohodlí ve všech ročních obdobích. Je vybaven plastovým stupátkem s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 6. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Golfky Peg-Perego Pliko P3 completo + doplňky

4 499 Kč
  • Popis zboží
Barva: REVI ORANGE. Super golfky s jednoduchým skládáním. Díky možnosti polohování zádově opěrky téměř až do úplného lehu, jej lze používat už od narození dítěte.
Maximální pohodlí ve všech ročních obdobích. Je vybaven plastovým stupátkem s protiskluzovým gumovým povrchem, na kterém může stát starší sourozenec. Zadní kola mají centrální brzdu, přední jsou otočná s možností aretace. Stříška přestavitelná na sluneční stříšku. Pliko P3 lze kombinovat s korbou Navetta XL nebo autosedačkou Trifix. Madlo na přenášení složeného kočárku. Velmi jednoduchý systém složení. Výškově nastavitelné rukojeti. Ochranné odklápěcí sportovní madlo. Plynule polohovací zádová opěrka, 3 polohy podpěry nohou, nákupní košík a držák nápoje. Originál pláštěnka a nánožník, slunečník a ručně šitý vak a letní froté vložka jsou součástí.
Pořizovací cena kočárku byla 8.690,- Kč (viz. detailní foto z obchodu, když jsme kočárek kupovali)
  • 4. 6. 2019, 22:04

  • Zobrazení

    45

  • Oblíbené

    1

Kategorie