Zobrazit přihlášovací formulář

ZUMBA KNIHA + CD

Administrace

ZUMBA KNIHA + CD

199 Kč 249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Hubnutí je posedlost. Silní chtějí být hubení, hubení chtějí být ještě hubenější. Drastické diety, hodiny strávené v posilovně, vážení, měření tuku, jo-jo efekt. Znáte to také? Zumba je hubnutí jinak. Zumba vlastně hubnutí není. Zumba je radost z pohybu.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZUMBA KNIHA + CD

199 Kč
  • Popis zboží
Hubnutí je posedlost. Silní chtějí být hubení, hubení chtějí být ještě hubenější. Drastické diety, hodiny strávené v posilovně, vážení, měření tuku, jo-jo efekt. Znáte to také? Zumba je hubnutí jinak. Zumba vlastně hubnutí není. Zumba je radost z pohybu. Zumba je způsob, jak za hodinu spálit až 1000 kalorií a neomezovat se v jídle. Zumba je fenomén, kterému propadli lidé na celém světě.

Zumba si získala milióny fanoušků po celém světě. V Česku Zumbu cvičí tisíce žen i mužů. Zumba je návyková. Pro všechny její fanoušky nyní vychází kniha, jejíž součástí je i instruktážní DVD.
Víte, jaká je historie Zumby?

Stejně prostá jako historie všeho, co je úspěšné - fitness trenér Alberto Perez alias Beto jednou zapomněl CD disk s hudbou na aerobik. Jediné co měl, byl disk s latinskoamerickou hudbou, kterou poslouchal v autě cestem do studia. Zaimprovizoval a Zumba byla na světě. Během krátké doby se stala Zumba v Perezově rodné Kolumbii natolik populární, že si Pereze jako choreografa pro jedno se svých alb vybrala zpěvačka Shakira.
Beto Perez - Zumba cvičení

Po Betově příchodu do USA v roce 2001 se Zumba stává celosvětovým hitem. Bet zakládá s dalšími dvěma podnikateli společnost Zumba fitness, která si dává za cíl „přinést do světa fitness zábavu“. To se jí evidentně daří, v současné době se Zumbě věnuje minimálně jednou týdně přes 5 miliónů lidí v 80 zemích světa. Patříte mezi ně i vy?

Představme si knihu – obsahuje kompletní cvičební a stravovací program, zaměřený na spalování tuků. S knihou Zumba + DVD se protančíte k vysněné postavě. Zumba vás bude bavit. Proč? Zumba není cvičení, Zumba je zábava, tajemství jejího úspěchu spočívá v jednoduchých tanečních prvcích, doplněných strhující latinskoamerickou hudbou.

BEZVADNÝ STAV
  • 27. 2. 2020, 13:28

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie