Zobrazit přihlášovací formulář

NAKOUPÍM VÁM V IKEA - NÁKUP ZBOŽÍ V IKEI ZLIČÍN

Administrace

NAKOUPÍM VÁM V IKEA - NÁKUP ZBOŽÍ V IKEI ZLIČÍN

11 111 111 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 167 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Potřebujete nakoupit v Ikei a nevyplatil by se Vám nákup přes on-line nákup, nebo ve Vašem obchodním domě, pod který patříte, zboží které potřebujete, nemají ? Napište mi, co chcete koupit a já Vám napíšu cenovou nabídku. Můžete si pak porovnat cenu s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NAKOUPÍM VÁM V IKEA - NÁKUP ZBOŽÍ V IKEI ZLIČÍN

11 111 111 Kč
  • Popis zboží
Potřebujete nakoupit v Ikei a nevyplatil by se Vám nákup přes on-line nákup, nebo ve Vašem obchodním domě, pod který patříte, zboží které potřebujete, nemají ?
Napište mi, co chcete koupit a já Vám napíšu cenovou nabídku. Můžete si pak porovnat cenu s cenou při on-line nákupu a rozhodnout se, zda nakoupit přese mne, nebo on-line nákup.

Do Ikei jezdím několikrát týdně, většinou 2-3x, takže svůj nákup budete mít poměrně rychle.

Do poptávky mi prosím pište i adresu a tel. číslo, kam má být nákup zaslán.
V seznamu nákupu uveďte prosím 8místná artiklová čísla výrobků . Je to nutné proto, abych Vám nekoupila něco jiného, než chcete. Artiklové číslo najdete, když pod fotografií zboží kliknete na odkaz "informace o výrobku" - číslo se ukáže v černém obdélníčku. Další možnost je, že mi do mailové schránky zuzanahornova2@seznam.cz mi pošlete odkazy na zboží a připište počet kusů. Odkazy ale neposílejte přes vzkazy na MMB, protože tam se odkazy dávat nesmějí a zpráva by mi nepřišla.
Nakupuji pouze na Zličíně.

Odpovím co nejdříve.

PS: Cena dole je samozřejmě nesmyslná, musí se do řádku s cenou něco napsat, jinak by nebylo možné inzerát vytvořit.

Pokud bude zboží na prodejně Zličín ve slevě, upozorněte mne prosím na tuto cenu. Při zadání artiklového čísla se mi totiž ukáže původní cena. Z časových důvodů nemohu neustále procházet výprodeje a akce na stránkách, protože jich je tam hodně a určitě bych si nepamatovala vše, co je ve slevě.

Daňový doklad je samozřejmostí.
  • 1. 6. 2020, 20:15

  • Zobrazení

    986

  • Oblíbené

    0

Kategorie