Zobrazit přihlášovací formulář

Hra KROKODÝL U ZUBAŘE - NEMOCNÝ ZOUBEK! HQ802

Administrace

Hra KROKODÝL U ZUBAŘE - NEMOCNÝ ZOUBEK! HQ802

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 72 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
KROKODÝL U ZUBAŘE je skvělá zručnostní hra pro děti i dospělé. Kromě zručnosti si Vaše dítě může procvičit i reflexy a inteligenci. Samotná hra je prostě úžasná a zábavná. Nikdo se nebude nudit při hře s KROKODÝLEM. Během této zábavy při zmenšujícím se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hra KROKODÝL U ZUBAŘE - NEMOCNÝ ZOUBEK! HQ802

99 Kč
  • Popis zboží
KROKODÝL U ZUBAŘE je skvělá zručnostní hra pro děti i dospělé. Kromě zručnosti si Vaše dítě může procvičit i reflexy a inteligenci. Samotná hra je prostě úžasná a zábavná. Nikdo se nebude nudit při hře s KROKODÝLEM. Během této zábavy při zmenšujícím se počtu zubů se tvoří napětí, takže hra je vzrušující od začátku až do konce.

Pravidla hry jsou jednoduchá. Krokodýla bolí jeden ze zubů. Hráči mají za úkol ho najít. Abyste zjistili, který zub to je, musít po řadě stisknout všechny zuby. Kdy již trefíme na nemocný zub, musíme rychle uhnout s rukou, aby nám ji KROKODÝL nesnědl. Aby se hra neznudila, v každé hře se jedná o jiný zub. Tato hra skvěle trénuje reflexy rychlosti. Je to skvělý způsob jak zabít nudu.

KROKODÝLA můžete použít na několik způsobů - hrajte samostatně nebo ve skupince. Hračka byla vyrobena z kvalitního plastiku, který je netoxický a má certifikát bezpečnosti CE. Hra je určena dětem od 3 let. Hra KROKODÝL U ZUBAŘE nevyžaduje použití baterií.

Dostupné barvy:
- zelená
  • Rozměry

    6 x 11 x 15 cm

  • 16. 4. 2019, 14:42

  • Zobrazení

    673

  • Oblíbené

    1

Kategorie