Zobrazit přihlášovací formulář

Vláčkodráha vláčky - Farmářský vlak (Janod)

Administrace

Vláčkodráha vláčky - Farmářský vlak (Janod)

359 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Pěkný dřevěný vláček. Vagónky a mašinka se připojují pomocí magnetů. V sadě najdete vláček, který tvoří mašinka a tři vagónky s kravičkou. Vhodné pro děti od 3 let. Délka vláčku je 32cm. Splňuje všechny normy EU. Vláčkodráhy a doplňky Janod lze…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vláčkodráha vláčky - Farmářský vlak (Janod)

359 Kč
  • Popis zboží
Pěkný dřevěný vláček. Vagónky a mašinka se připojují pomocí magnetů. V sadě najdete vláček, který tvoří mašinka a tři vagónky s kravičkou.

Vhodné pro děti od 3 let. Délka vláčku je 32cm.

Splňuje všechny normy EU. Vláčkodráhy a doplňky Janod lze kombinovat se všemi dalšími dřevěnými vláčkodráhami na trhu - Maxim, Woody, Brio, Bino, Heros, Thomas, Woto, Ikea, Bigjigs, KidKraft apod.



Firma Janod je francouzký výrobce a dodavatel dřevěných hraček. Janod vyrábí hračky pro děti již přes 40 let a na francouzském trhu si udržuje první pozici v oblasti produkce dřevěných a kreativních hraček, které navrhuje špičkový designérský tým. S francouzskou firmou Janod máte jistotu, že získáte poctivou, kvalitní a hlavně originální a krásnou hračku, která prochází přísným testováním nejvyšších bezpečnostních standardů. Tradiční hry a hračky s moderním francouzkým designem, to je Janod!
  • Značka

    JANOD

  • Rozměry

    Dřevěný magnetický vláček k vláčkodráze. Rozměr: 32x8x3cm Věk: 3+

  • 14. 10. 2019, 21:16

  • Zobrazení

    69

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie