Zobrazit přihlášovací formulář

Koupelový olej Baby Heřmánek 100 ml

Administrace

Koupelový olej Baby Heřmánek 100 ml

184 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
Doporučení: vhodný i pro dospělé s extrémně citlivou pokožkou. Pomáhá navodit příjemný spánek. Působí jemně a šetrně, protože obsahuje čistý éterický olej z heřmánku a nikoli heřmánkový extrakt, který často působí dráždivě. Účinky: zklidňuje a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Koupelový olej Baby Heřmánek 100 ml

184 Kč
  • Popis zboží
Doporučení:
vhodný i pro dospělé s extrémně citlivou pokožkou. Pomáhá navodit příjemný spánek. Působí jemně a šetrně, protože obsahuje čistý éterický olej z heřmánku a nikoli heřmánkový extrakt, který často působí dráždivě.

Účinky:
zklidňuje a uvolňuje, zjemňuje pokožku, obsažené éterické oleje jsou známy i protizánětlivými, hojivými, dezodoračními a antiseptickými účinky.

Typ pokožky:
všechny, zejména však jemná, citlivá, postižená ekzémy a lupénkou.

Složení:
rostlinné oleje – mandlový, sójový a jojobový, éterické oleje – heřmánek modrý, heřmánek žlutý a řebříček, emulgátor, vitamin E.

Účel a způsob použití:
určeno ke koupelím. 10–20 ml (1–2 polévkové lžíce) koupelového oleje přidáme do proudu tekoucí vody. Teplotu lázně volíme individuálně. Doporučená doba koupele je přibližně 20 minut. Během této doby pokožku masírujeme žínkou či kartáčem, v závěru pak tělo nesprchujeme, pouze lehce osušíme. Po koupeli zůstává pokožka jemná a vláčná. Doporučujeme lahvičku s koupelovým olejem před použitím protřepat.
  • 16. 1. 2019, 23:57

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie