Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní čepice s kšiltem Kama Kadze K03, dámská

Administrace

Zimní čepice s kšiltem Kama Kadze K03, dámská

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 62 Kč
Kšiltová čepice Kamakadze s dýnkem a velmi dobře padnoucím střihem, univerzální dospělá velikost 54-62cm.. Produkt z příze Fleur ve složení 50% vlna, 50% polyacryl. Velice jemná vlna typu merino s hebkým omakem a speciální akryl s úpravou proti žmolkování…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní čepice s kšiltem Kama Kadze K03, dámská

199 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Kšiltová čepice Kamakadze s dýnkem a velmi dobře padnoucím střihem, univerzální dospělá velikost 54-62cm.. Produkt z příze Fleur ve složení 50% vlna, 50% polyacryl. Velice jemná vlna typu merino s hebkým omakem a speciální akryl s úpravou proti žmolkování. Příze fleur je vyrobena s maximálním důrazem na vysokou odolnost a dlouhověkost v úpletu. Výrobek je možné prát v ruce ve vlažné lázni max.40st, poté jemně vyždímat a sušit ve vodorovné poloze, nejlépe na ručníku. V pračce je možné prát pouze na šetrný program (vlna, jemné praní), který respektuje šetrnější praní (přiměřenou teplotu a snížený počet otáček při odstřeďování). Pozor! Praní v teplejší vodě (víc jak 40st) a dlouhé mletí v pračce výrobek znehodnotí, úplet zplstnatí a srazí se. Nesušte výrobek na topném tělese. pokud topení přesáhne teplotu 40st (a to je zcela běžné), voda obsažená v úpletu se zahřeje taktéž nad 40st a výrobek se srazí stejným způsobem jako při nevhodném praní. nepoužívejte aviváž.
  • 1. 4. 2022, 13:38

  • Zobrazení

    497

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Luxusní dlouhé svatební šaty Grace Karin bílé
Nádherné růžové dámské neonové plavky Beachlife
Krásné dámské dvojdílné plavky Vittorio Rossi

Kategorie