Zobrazit přihlášovací formulář

Motorický labyrint drátěný střední - Trafico FSC

Administrace

Motorický labyrint drátěný střední - Trafico FSC

429 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Drátěný motorický labyrint je ideální pomůcka a hračka k rozvoji dětské motoriky. Tento dřevěný labyrint je s motivem dopravních prostředků od parníku až po létající talíř. Na dřevěné základně je krátká dráha po které se posouvá autíčko a parník. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Motorický labyrint drátěný střední - Trafico FSC

429 Kč
  • Popis zboží
Drátěný motorický labyrint je ideální pomůcka a hračka k rozvoji dětské motoriky. Tento dřevěný labyrint je s motivem dopravních prostředků od parníku až po létající talíř. Na dřevěné základně je krátká dráha po které se posouvá autíčko a parník.

Výrobek řady FSC™ - zaručuje, že dřevo, z něhož je předmět vyroben, pochází z lesa, jenž je obhospodařován šetrným způsobem s ohledem na principy trvalé udržitelnosti. FSC™ je vítaná novinka pro ekologicky smýšlející rodiče a děti, kterým není lhostejný osud jednoho z nejohroženějších ekosystémů naší planety. Výrobky s logem FSC™ zaručují podporu ochrany mizejících, ohrožených a devastovaných světových lesů. Splňují vysoké ekologické a sociální požadavky a důkladný systém kontroly jejich plnění poskytuje záruku, že výrobek pochází z šetrně obhospodařovaného lesa.

Splňuje všechny normy EU.



Firma Olymp je český výrobce a dodavatel dřevěných hraček. Na trhu je od roku 1990 s obchodní značkou Bino. V roce 2001 převzal Olymp německou firmu Mertens. Mertens je 80 let stará tradiční obchodní značka pro dřevěné hračky. Produkci a sklady firma přesunula do České republiky, do Klatov. Momentálně jsou produkty Bino-Mertens vyváženy do 12 evropských zemí, Japonska a USA. Všechny hračky těchto značek mají zdravotní atest a splňují tak všechny normy EU.
  • Značka

    MERTENS

  • Rozměry

    Drátěný motorický labyrint s dřevěnou základnou. Rozměr: 23,5x16x16cm Věk:od 18 měsíců

  • 26. 3. 2022, 11:32

  • Zobrazení

    123

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie